Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Ελένη Φουρέιρα: "Δείτε την συμμετοχή της στην Eurovision"

Το όνομα της φιγουράρει στα πρώτα ονόματα της εκπροσώπησης της Ελλάδος στην Eurovision. Η συμμετοχή της όμως στον διαγωνισμό, δεν είναι κάτι καινούριο για την ίδια.
  
Πριν από ένα χρόνο ο Μάνος Πυροβολάκης αλλά και η εταιρία του έκαναν μία πολύ έξυπνη κίνηση να βάλουν επί σκηνής μαζί του την sexy Ελένη Φουρέιρα.
 
Τότε η Ελένη......ήταν ένα απλό, συμπαθητικό κορίτσι που μόλις είχε ολοκληρώσει τη συμμετοχή της ως μέλος, στο συγκρότημα των "Mystique". 
 
Τώρα πια, μετά από 2 χρόνια, είναι μία από τις ανερχόμενες pop star της χώρας μας. Φέτος η συμμετοχή της έχει έναν άλλο χαρακτήρα και όχι ένα απλό πλαισίωμα σε κάποιον καλλιτέχνη. Σύμφωνα με συζητήσεις και ψηφοφορίες είναι αναμφισβήτητα ότι καλύτερο θα μπορούσε να στείλει η ΕΡΤ για την εκπροσώπηση της Ελλάδος στην Eurovision.
 
Δείτε το video:



ladolemono.blogspot.com
 

1 σχόλιο:

pink pleasure είπε...

pooo makari na paei i foureira!!!einai thea k eimai sigourh pws tha skisei!!!stenaxwrithika persi pou den eixe paei gt aksize..an k eixe mikrh symmetoxh sto kommati htan polu kalh!!makari fetos n nai h xronia ths k na nikhsei k sto just the 2 k n paei eurovision k na skisei!!;D