Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Just the two of us: O μεγάλος τελικός!

H χθεσινή βραδιά, η εντυπωσιακή έναρξη, οι αγαπημένες εμφανίσεις των δύο φιναλίστ, η συγκίνηση, οι χαριτωμένες και οι έντονες στιγμές του τελικού...Όλα με εικόνα και ήχο, για τα μάτια σας μόνο...

Ο τελικός του Just the two of us, ξεκίνησε με λάμψη από Bollywood. Oι παρουσιαστές του show και όλοι όσοι συμμετείχαν σε αυτό, τραγούδησαν και χόρεψαν το «Jai Ho», το τραγούδι σουξέ της ταινίας «Slumdog Millionaire»....(συμβουλή προς Δούκισσα Νομικού: Χρειάζεσαι γυμναστική, γλυκιά μου. Δύο πήδους έκανες και τρόμαξες να συνέλθεις...Έλα μπράβο, μικρό παιδί...Άσχετο!)








Τα δύο ζευγάρια του τελικού τραγούδησαν από ένα ελληνικό τραγούδι και ένα ξένο, ενώ στο τέλος και οι τέσσερις ερμήνευσαν ένα κοινό τραγούδι. Το ζευγάρι του Παναγιώτη Πετράκη και της Ελένης Φουρέϊρα ερμήνευσε τα τραγούδια «Ελα να με τελειώσεις» και «It’s my life», ενώ ο Χρήστος Χολίδης με την Μαρία Μπεκατώρου το «Δεν μετανιώνω» και το «I gotta feeling». Το κοινό τους κομμάτι ήταν το «Εμείς οι δυο σαν ένα» . Το στούντιο «σείστηκε» όταν ο Πετράκης και η Φουρέϊρα, αφού φιλήθηκαν στο μάγουλο, αντάλλαξαν ένα «καυτό» φιλί στο στόμα!





Μόλις το διαγωνιστικό κομμάτι ολοκληρώθηκε, στην σκηνή ανέβηκαν όλοι οι παίκτες που συμμετείχαν στο παιχνίδι. Σε μία εμφάνιση - έκπληξη, ο Στέφανος Κορκολής έπαιξε πιάνο και τραγούδησε, ενώ ο Κώστας Τουρνάς ερμήνευσε τις πιο γνωστές επιτυχίες του.

Στο τέλος της βραδιάς, τα δύο ζευγάρια που έφθασαν στον τελικό τραγούδησαν το κομμάτι «σ’ ευχαριστώ για όσα μου 'χεις χαρίσει». Το θέμα είχε δύο εκπλήξεις: Η μία ήταν τα ζευγάρια αντάλλαξαν παρτενέρ και ο Χρήστος Χολίδης τραγούδησε με την Ελένη Φουρέϊρα και ο Παναγιώτης Πετράκης με την Μαρία Μπεκατώρου. Η δεύτερη ήταν ότι οι υπεύθυνοι του Just είχαν την φαεινή ιδέα να φορέσουν στις δύο κυρίες το ίδιο φόρεμα σε άλλη απόχρωση! Στράπλες με κρόσια, λαδί για την Ελένη Φουρέϊρα, στράπλες με κρόσια κόκκινο για την Μαρία Μπεκατώρου. Ανάλογη ήταν και η επιλογή της γραβάτας για τους κυρίους: Λαδί για τον Πετράκη, κόκκινη για τον Χολίδη.








Η αγωνία κορυφώθηκε την στιγμή της ανακοίνωσης του αποτελέσματος, όπου ο παρουσιαστής χρησιμοποίησε άψογα το γνωστό και μην εξαιρετέο «θα καταρρεύσω» της Ευγενίας Μανωλίδου για να πει το ζευγάρι που κέρδισε: «Οι νικητές του Just the two of us, θα καταρρεύσω, είναι ο Παναγιώτης Πετράκης και η Ελένη Φουρέϊρα!»
Μόλις ανακοινώθηκε το όνομα του νικητή, οι υπεύθυνοι του παιχνιδιού τους απένειμαν τιμητικό μετάλλιο. Εκείνη την στιγμή, ο Χρήστος Χολίδης βρήκε την ευκαιρία να χαρίσει στην παρτενέρ του Μαρία Μπεκατώρου ένα δικό του χρυσό μετάλλιο, το οποίο είχε κερδίσει την περίοδο που ήταν αθλητής, για να μην μείνει όπως είπε παραπονεμένη!

Στο σόου φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Στρατηγόπουλος, ένας αθλητής των special Olympics, που έχει συμμετάσχει σε 4 Ολυμπιάδες, καθώς και η υπεύθυνη μάρκετινγκ και επικοινωνίας των Special Olympics Αλεξάνδρα Οικονομίδη που ευχαρίστησε τους υπεύθυνους του παιχνιδιού για την προσπάθειά τους.

Το Just ήταν μία καινούρια για τα ελληνικά δεδομένα ιδέα που εντυπωσίασε, επικροτήθηκε, επικρίθηκε και πέρασε από πολλά. Κυρίως, όμως, στήθηκε για έναν πολύ σημαντικό σκοπό: Να διαθέσει τα χρήματα από τα μηνύματα των τηλεθεατών για τους αθλητές των Special Olympics. Και αυτό ήταν κάτι στο οποίο, το ζευγάρι που κέρδισε, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού


madata.gr

2 σχόλια:

Mr Arvulas είπε...

πολυ ωραιο μπλογκ....σε προσκαλω και στο δικο μου..

kanonieris είπε...

s efxaristw poly file m!!!:) nai gt oxi...pws legetai to blog s?