Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Tweet it! Σουβλάκια, τούρτες… Οι διατροφικές αμαρτίες των Ελληνίδων star!

Tρώει η Τζένη Μπαλατσινού ένα ολόκληρο τσουρέκι; Η Ναταλία Γερμανού αφήνει κάτω το κουτάλι έχοντας τελειώσει μια ολόκληρη τούρτα; Η Ελεωνόρα Μελέτη ετοιμάζεται να απολαύσει ένα σουβλάκι; Κι όμως... Και οι celebrities έχουν ψυχή και πάνω από όλα χιούμορ! Εμείς τους παρακολουθούμε στο twitter να αποκαλύπτουν τις διατροφικές τους αμαρτίες και να αυτοσαρκάζονται...



Τζένη VS Ελεονώρα

Όταν η Τζένη Μπαλατσινού ανεβάζει στο twitter της πως έφαγε με... όρεξη και απόλαυσε ένα λαχταριστό τσουρέκι η Ελεονώρα απαντά. Και εκεί ξεκινά μια άτυπη κόντρα!  Η απάντησή της σε ένα γεμιστό τσουρέκι Τερκενλή, είναι μια ολόκληρη πίτσα (8 κομμάτια), μια κρέπα μπανάνα-σοκολάτα και τρία γλυκά!!!! Τέλειο;




Η Ναταλία "έγκυος"!

Την γλυκιά αμαρτία της εκμυστηρεύεται και η Ναταλία Γερμανού από το twitter της. Μάλιστα, αστειευόμενη από την φουσκωμένη κοιλιά προτείνει να κορνάρει από το αυτοκίνητο παριστάνοντας την έγκυο. Η κοιλιά μετά από μια ολόκληρη τούρτα πείθει!

Παρόλα αυτά η Ναταλία δεν έχει "κόμπλεξ" με την εξωτερική της εμφάνιση και την αναγνώριση του ωραίου. Όπως μας πληροφορεί είναι η πρώτη ίσως γυναίκα που κόλλησε στο ψυγείο της το ημερολόγιο της σέξι Κατερίνας Στικούδη. 




Καλομοίρα Master Chef

H Καλομοίρα όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας του γάμου της, διατήρησε την επαφή με τους δεκάδες χιλιάδες θαυμαστές της μέσα από το twitter της. Σε ένα από τα post της μας ενημερώνει για τις μαγειρικές της δημιουργίες. Chicken Parmigiana και μάλιστα για πρωινό!

Η ανάρτησή της μεταφρασμένη είναι η εξής: "Καλημέρα άγγελοί μου! Μόλις ετοίμασα chicken parmigiana για πρωινό! (Ξέρω πω είμαι τρελή!). Αλλά σκέφτηκα... δοκίμασε τα παχυντικά νωρίς!"




H δίαιτα φέρνει γκρίνια... ακόμη και στους επώνυμους

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι από ότι φαίνεται μανιακός fan του twitter και προκαλεί συχνά πυκνά τις επώνυμες φίλες της σε... διατροφικούς πειρασμούς. Έτσι στην ανακοίνωσή της πως ετοιμάζεται να καταβροχθίσει ένα τυλιχτό πίτα μουστάρδα η Έλλη Κοκκίνου απαντά:  "Στο έχει δώσει ο Λέων στη διατροφή σου το τυλιχτό; Δε νομίζω..."!

Όπως φαίνεται οι δύο φίλες συμβουλεύονται τον ίδιο διαιτολόγο, ο οποίος σύμφωνα με την Έλλη Κοκκίνου είναι πιο αυστηρός με εκείνη παρά με την Ελεονώρα.




Άννα Βίσση -
Health Food Fan
Η Ελληνίδα τραγουδίστρια είναι γνωστό πως λατρεύει τα βιολογικά τρόφιμα και δεν είναι ιδιαίτερα fan του junk food. Αυτό αποδεικνύεται και από το twitter της. Ετοιμάζει ρόφημα από γάλα σόγιας με άρωμα βανίλιας, λατρεύει το παγωμένο γιαούρτι και για... βραδινό; Σούσι με ένα ποτήρι καλό κρασί!


tlife.gr

1 σχόλιο:

pink pleasure είπε...

xaxaxaxaxa..hmerologio ths stikoudh dipla sto psygeio e???xexexexexe den einai kakh idea..twra pou t skeftomai les na to kanw k egw???huhuhuhu ama einai n apokthsoume to swma ths nataliasssss!^_^