Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Συστράτευση για ένα μικρό παιδί!

Πραγματική συστράτευση έχει γίνει για την οικονομική ενίσχυση του μικρού Πέτρου Αντωνόπουλου που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Χρειάζεταιι όμως μεγαλύτερη προσπάθεια για να καλυφθεί το ποσόν της επέμβασης που θα απαιτηθεί.

Το φιλανθρωπικό τουρνουά που έγινε την Τετάρτη στο γήπεδο των Μουρνιών...
...αποτελεί μια τονωτική "ένεση" στην τιτάνια προσπάθεια που γίνεται. Το ποσόν που μαζεύτηκε από τα εισιτήρια του γηπέδου ξεπέρασε τα 2000 Ευρώ (2035 ευρώ), ενώ από την προπώληση μαζεύτηκαν περίπου 900 ευρώ (από Νεκτάριο Λεφάκη και Βαγγέλη Αγγελάκη).

Συν τοις άλλοις, η ΕΠΣ Χανίων προσέφερε 1000 ευρώ, ενώ το ίδιο ποσό έδωσε και η ομάδα του Κισσαμικού, άλλα 500 ευρώ η ομάδα της Σπάθας και επιπλέον 400 ευρώ από ιδιώτες.
ΑΟΧ, Κισσαμικός, Μινώταυρος και Σπάθα συμμετείχαν στο φιλανθρωπικό τουρνουά για τον Γιώργο Αντωνόπουλο.

Ξέχωρα από την προσπάθεια που έγινε στα πλαίσια του φιλανθρωπικού αγώνα, η ομάδα του ΠΑΟ Ρουφ αλλά και η ομάδα της Κορίνθου προσέφεραν από 1000 ευρώ, ενώ είναι πιθανό και άλλα σωματεία της Κρήτης και εκτός αυτής να ευαισθητοποιηθούν προς αυτή την κατεύθυνση. Επίσης, σωματεία των Χανίων προσφέρουν τον... οβολό τους στον αριθμό λογαριασμού του Γιώργου Αντωνόπουλου...

O Κισσαμικός ήταν η ομάδα που κατέκτησε το φιλανθρωπικό τουρνουά, για την οικογένεια του Γιώργου Αντωνόπουλου.  Η ομάδα του Βασίλη Γκούμπλια επικράτησε του Α.Ο.Χανιά στον τελικό με 2-0, χάρη σε γκολ των Παπιδάκη και Βασαδάκη και κατέκτησε το τρόπαιο. Νωρίτερα, με δύο γκολ του Σουχλάκη, ο Κισσαμικός είχε αποκλείσει στον ένα ημιτελικό τη Σπάθα με 2-0.

Στον άλλο ημιτελικό ΑΟΧ και Μινώταυρος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Στα πέναλτυ, ο ΑΟΧ επικράτησε με 2-1, με τον Καλογεράκη να αποκρούει δύο εκτελέσεις των αντιπάλων.
Τέλος, στον μικρό τελικό ο Μινώταυρος επιβλήθηκε με 4-0 της Σπάθας.

neatv.gr- Βασίλης Φουντουλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: