Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων!

O καιρός θα παρουσιάσει σημαντική επιδείνωση από την Παρασκευή. Έντονη χιονόπτωση και βροχές θα πλήξουν τη χώρα το τριήμερο των Θεοφανείων. Οι άνεμοι θα είναι θυελλώδεις εντάσεων 8 με 10 μποφόρ.

Σύμφωνα με την πρόγνωση...
...την Παρασκευή αναμένεται επιδείνωση, που θα ξεκινήσει από την Βορειοδυτική Ελλάδα και βαθμιαία θα επηρεάσει και τις υπόλοιπες περιοχές.


Τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι ισχυρές βροχές και καταιγίδες, ενώ οι άνεμοι θα είναι θυελλώδεις εντάσεων 8 με 10 μποφόρ. Για αυτό τον λόγο δεν αποκλείεται να εκδοθεί απαγορευτικό απόπλου.

Επιπλέον, χιόνια θα πέσουν σε όλες τις ορεινές περιοχές, όπως και στις περιοχές της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ αναμένεται να χιονίσει ακόμα και σε υψόμετρο 400 μέτρων. Το Σάββατο σφοδρή κακοκαιρία θα πλήξει την Αν. Μακεδονία, την Θράκη, τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα με τους ανέμους να γίνονται παντού βόρειοι ισχύος 7 με 9 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα είναι ιδιαίτερα χαμηλή και παρόλο που τα έντονα φαινόμενα θα εξασθενήσουν σιγά – σιγά από το βράδυ του Σαββάτου, οι χαμηλές θερμοκρασίες θα παραμείνουν.

deltiokairou.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια: