Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Οδηγός σε μονοθέσιο της F1 ο Έλληνας!!

Γράφει ιστορία ο Ευτύχιος Έλληνας, ο οποίος θα καθίσει σε cockpit της Marussia κατά τη διάρκεια δοκιμών για την ανάπτυξη της αεροδυναμικής του μονοθεσίου.


Ο 21χρονος Κύπριος πρωταθλητής και πρωτοπόρος τούτη τη στιγμή στη γενική κατάταξη του GP3 γίνεται ο πρώτος Ελληνοκύπριος που θα οδηγήσει υπό αυτές τις συνθήκες μονοθέσιο της Formula 1.
"Και ναι, παιδιά, είναι επιτέλους επίσημο! Έχω δοκιμή αύριο με τη Marussia στο αεροδρόμιο του Κεμπλ, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να αναπτύξει την αεροδυναμική του αυτοκινήτου. Πλησιάζοντας το όνειρο. Ο πρώτος Ελληνοκύπριος που θα οδηγήσει αυτοκίνητο της Formula 1",έγραψε σε στάτους στο Facebook ο Έλληνας.
"Ο Θίο έχει κάνει μία εντυπωσιακή δουλειά για την ομάδα μας στο GP3 εδώ και 1,5 χρόνο. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που τον έχουμε για μία δεύτερη θητεία και είμαστε ακόμα πιο ευτυχείς που μας έφερε την πρώτη νίκη μας στην σεζόν στον πρώτο γύρο στην Ισπανία. Είναι σίγουρα το αστέρι του μέλλοντος και αξίζει τις ευκαιρίες του, αρχής γενομένης από το τεστ αεροδυναμικής αυτή την εβδομάδα στο Κεμπλ", δήλωσε το αφεντικό της Marussia, Τζον Μπουθ.

contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: