Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

ΑΚΡΟΒΟΛΙΖΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΝΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΤΖΙΠ


Από το σούρουπο μυστικοί αστυνομικοί θα έχουν ακροβολιστεί στο «Τρίγωνο του μανιακού οπλοφόρου» και ανάμεσα στις περιοχές: Βοτανικός, Μεταξουργείο και Κολωνός, στην αγωνιώδη προσπάθεια να ρίξουν στην παγίδα τους τον ψυχοπαθή με το μαύρο τζιπ, που πυροβολεί κατά αθώων περαστικών, θέτοντας μάλιστα μέχρι τώρα σε σοβαρό κίνδυνο τη ζωή ενός άνδρα και μιας γυναίκας.
Ο δράστης κινείται σ’ αυτές τις περιοχές, μόλις νυχτώσει, και σύμφωνα με το σχέδιο που καταστρώθηκε παρουσία του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., Λευτέρη Οικονόμου, προβλέπεται να χρησιμοποιηθούν ακόμη και οι ελεύθεροι σκοπευτές της ΕΚΑΜ, προκειμένου να πλήξουν τον στόχο τους σε περίπτωση εντοπισμού. «Eκαμίτες» σύμφωνα με το σχέδιο θα λάβουν θέσεις ακόμη και σε υπερυψωμένα σημεία ή σε ταράτσες που έχουν οπτική επαφή με κεντρικούς δρόμους αυτών των περιοχών.
Εκτός από προκαθορισμένα μπλόκα της Ασφάλειας, σε ρόλο «ανιχνευτή» θα βρεθούν και μοτοσικλετιστές της Άμεσης Δράσης που θα κινούνται αδιάκοπα μέχρι τα μεσάνυχτα, στο… ματωμένο τρίγωνο, αναζητώντας το πολυτελές τζιπ.
  zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: