Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Συνελήφθη 40χρονος...αιρετός με κοκαϊνη!

Στη σύλληψη ενός 40χρονου που είχε στην κατοχή του κοκαΐνη, προχώρησαν πριν από λίγες ημέρες, άνδρες των ΤΑΕ Μεσαράς σε  χωριό της ρίζας του Ψηλορείτη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Αντίλαλος της Μεσαράς", η  σύλληψη  ήταν επεισοδιακή όχι μόνον λόγω της αντίδρασης του 40χρονου
αλλά και εξαιτίας της....ιδιότητας του, καθώς ο συλληφθείς φέρεται να είναι αιρετός ορεινού δήμου που έχει αναλάβει και άλλες αυτοδιοικητικές αρμοδιότητες. 


Ο 40χρονος εντοπίστηκε την 1η του Σεπτέμβρη......κατά τη διάρκεια μπλόκου του ΤΑΕ Μεσαράς, ωστόσο, αρνήθηκε να σταματήσει και να υποβληθεί σε έλεγχο. Αντιθέτως, φέρεται να  πάτησε γκάζι και να θέλησε να αποφύγει τους αστυνομικούς. Εκείνοι όμως κατάφεραν και βρήκαν τα στοιχεία του και τον εντόπισαν την ώρα που έφτανε έξω από το σπίτι του σε ορεινό χωριό.

Εκεί, σύμφωνα με το δημοσίευμα, τον πλησίασαν οι άνδρες του ΤΑΕ Μεσαράς και του ζήτησαν να τον ελέγξουν αλλά  εκείνος  αρνήθηκε απειλώντας και βρίζοντας τους αστυνομικούς.


Τελικά, οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο τόσο στο αυτοκίνητο όσο και στο σπίτι του και δεν άργησαν να βρουν ένα μαχαίρι καθώς και ένα σακουλάκι με 3,8 γραμμάρια κοκαΐνης. Ο 40χρονος  οδηγήθηκε στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα, όπου και σχηματίστηκε δικογραφία.


cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: