Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

MEDIANEWS: YOUR NEWS!!!!!!!

Τηλεοπτικές και μιντιακές ειδήσεις με ξεχωριστό ενδιαφέρον που είδε, διάβασε ή άκουσε ο ΜΙΝΤΙΑΚΙΑΣ σε εφημερίδες , blogs , εκπομπές και περιοδικά.



  • Επιστρέφει στα δελτία ειδήσεων ο Τέρενς Κουίκ. Ο γνωστός δημοσιογράφος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοτικό σταθμό Blue Sky για την παρουσίαση του καθημερινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων στις 18.00 το απόγευμα. Μεγάλη τηλεοπτική έκπληξη αν σκεφτεί κανείς ότι πρόκειται για ένα μικρό τοπικό κανάλι πολύ μικρής εμβέλειας. Άλλωστε ο ίδιος είχε ξεκαθαρίσει ότι θέλει να κλείσει την δημοσιογραφική του καριέρα παρουσιάζοντας δελτίο ειδήσεων κάτι που στην ΕΡΤ προφανώς δεν εισακούστηκε. ( πηγή blog medianiouz)


  • Ρίκα Βαγιάννη στο περιοδικό DOWN TOWN : '' Εγώ θα παρουσιάσω τη Eurovision'' ( τόσο τον ελληνικό όσο και τον ευρωπαικό τελικό)


  • Συνεχίζει να εκδίδεται διστακτικά το «Veto», μετά τη χρηματοροή του ελεήμονος κυρίου Λαυρεντιάδη, ο οποίος αγοράζει κάθε μέσο εδάφους ή αέρος - αρκεί να είναι ζημιογόνο. Και υπερχρεωμένο. Προφανώς οραματίζεται κάτι που οι φυσιολογικοί επιχειρηματίες αδυνατούν να οραματιστούν  ( εφημερίδα ''Lifo'')

Δεν υπάρχουν σχόλια: