Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

«Πλημμύρισαν» από τουρίστες τα Χανιά!

Με μία …θάλασσα από τουρίστες, οι οποίοι αποβιβάστηκαν σήμερα το πρωί στη Σούδα, άνοιξε η φετινή αυλαία των αφίξεων πλοίων κρουαζιέρας.

Τρεις χιλιάδες εκατόν ενενήντα τέσσερις επιβάτες του «Ναυτικού των Θαλασσών» (Mariner of the Seas) πλημμύρισαν τους δρόμους των Χανίων, γεμίζοντας παράλληλα με αισιοδοξία τους επαγγελματίες της πόλης για μία καλή τουριστική χρονιά.

Οι τουρίστες είναι...
...από 55 διαφορετικές χώρες και έδωσαν ένα άλλο χρώμα στο όμορφο μέρος της Κρήτης.
Tοπικοί φορείς υποδέχθηκαν επιβάτες και πλήρωμα με κρητικούς χορούς τραγούδια και παραδοσιακά τοπικά προϊόντα. Μέσα δε στο πλοίο έγινε ανταλλαγή δώρων του πλοιάρχου και των εκπροσώπων των τοπικών αρχών των Χανίων.

Το Mariner of the Seas έδεσε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του προβλήτα , καταλαμβάνοντας το μεγαλύτερο τμήμα του. Η εικόνα του εντυπωσιακή .Με μήκος 311 μέτρων αποτελεί μια πλωτή πολιτεία με πλήρωμα 1.185 ατόμων.

Σύμφωνα με τον αρχιπλοίαρχο της εταιρίας που ανήκει το πλοίο , Νίκο Ανταλή,« έγινε μια μεγάλη προσπάθεια ,για να αναδείξομε και να φέρομε την κρουαζιέρα στα Χανιά και νομίζω ότι πετύχαμε. Δουλέψαμε πολύ και με την βοήθεια όλων νομίζω ότι κάναμε ένα πολύ καλό βήμα.

Οι επιβάτες, αφού επιβιβάστηκαν σε τουριστικά λεωφορεία, λεωφορεία του αστικού ΚΤΕΛ και ΤΑΞΙ, πραγματοποίησαν εκδρομές και εκτός των Χανίων. Οι δε επαγγελματίες των Χανίων, παρέτειναν το ωράριο των καταστημάτων τους για να εξυπηρετήσουν τους τουρίστες. Επόμενος σταθμός του κρουαζιερόπλοιου είναι η Ιταλία.

ethnos.gr

2 σχόλια:

horizons είπε...

epitelous touristiki anakapsi!!!! na exoume ta miala sta kefalia mas na tin axiopiisoume sto megisto kai me ton kalitero dinaton tropo...

tacoalatipota.blogspot.com είπε...

as to elpisoume oloi afto file!