Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Ποιές είναι οι καλύτερες "δεύτερες φωνές" στα φετινά σχήματα;

Να τους θυμάστε... πάνε για να γίνουν πρώτες!!!

Όλοι "τιμάμε" τα καλοκαιρινά σχήματα της Παραλιακής για τα πρώτα ονόματα Ρέμος, Βέρτης, Χολίδης, Κιάμος, Ηλιάδη, Νίνο κτλ.

Όμως...
...πριν από τις μεγάλες φίρμες που συνήθως βγαίνουν στην πίστα γύρω στις 2 τη νύχτα υπάρχουν κάποια παιδιά - γνωστά ή λιγότερα γνωστά που μας κρατάνε συντροφιά ευχάριστα με τη φωνή και την παρουσία τους. Ασ γνωρίσουμε κάποιους από αυτούς.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου εμφανίζεται στο Thalassa People's Stage στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου. Πρόκειται για μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της νύχτας. Σώμα - φέτες και φωνητική ικανότητα άνω του μετρίου. Φοβερή σκηνική παρουσία με χορευτικά που σοκάρουν και ρεπερτόριο που κινείται με επθιτυχψία ανάμεσα σε ποπ και ξένες mainstream επιτυχίες.

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης δε χρειάζεται πολλές συστάσεις ακόμα κι αν δεν έχει εμφανιστέι ποτέ σαν πρώτο όνομα ακόμα. Φέτος βρίσκεται στο πλευρό του Νίκου Βέρτη στο Φαντασία.Αν κλείσεις τα μάτια σου ακούς το Ρέμο, αν κλείσεις τα αυτιά σου βλέπεις το Βέρτη. Αυτός ο συνδυασμός έχει κάνει το κοινό να τον αγαπήσει και να τον υποδέχεται με ενθουσιασμό στις εμφανίσεις του.

Ο Αλέξανδρος Νότας είναι ένας γοητευτικός τραγουδιστής από την Καβάλα που εμφανίζεται στο Romeo μαζί με το Χρήστο Χολίδη και την Αγγελική Ηλιάδη. Στιβαρή παρουσία , εξαιρετική φωνή που συνδυάζει λαικό ηχόχρωμα με μοντέρνα παρουσία και στόφα μεγάλου στάρ. Εχει λάβει μέρος στο X factor 3 όπου τερμάτισε δεύτερος. Αξίζει την προσοχή σου.

athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: