Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

!!!!ΤΑ ΖΩΔΙΑ TODAY....ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!!


Τα ζώδια σήμερα 22 Νοεμβρίου εδώ στο "Τα Κοάλα τίποτα" Μάθετε τι σας ενδιαφέρει
Είστε Κριαράκι;;; Κριός
 Κριός
(21 Μαρτίου - 20 Απριλίου)
Ζώδιo της Φωτιάς Η Σελήνη στο ζώδιό σας σε όψη με τον Δία και τον Πλούτωνα, φέρνει σήμερα κοντά σας αγαπημένα πρόσωπα και ευνοεί περισσότερο τη χαλάρωση και την διασκέδαση παρά τη δράση. Μια θετική επαφή ή εξέλιξη που αφορά τον επαγγελματικό τομέα, σας δείχνει πως οι στόχοι και οι επιθυμίες σας......σε αυτό τον τομέα μπορούν να υλοποιηθούν και να ευοδώσουν εύκολα.

Είστε Ταυράκι;;;;
Ταύρος

(21 Απριλίου - 20 Μαίου) Ζώδιo της Γης
Η Σελήνη σε θετική όψη με τον Πλούτωνα και τον Δία ευνοεί σήμερα ταξίδια, οικονομικά θέματα, νομικές διαδικασίες αλλά και επαφές με αγαπημένα πρόσωπα. Παρόλα αυτά, με τον Άρη ανάδρομο, μη βιαστείτε να προβείτε σε οικονομικά ρίσκα και ριψοκίνδυνες κινήσεις που αφορούν συμβόλαια και θέματα υγείας.

Είστε Διδυμάκι;;; Δίδυμος

 Δίδυμοι
(21 Μαίου - 21 Ιουνίου)
Ζώδιo του Αέρα
Το τρίγωνο της Σελήνης - Δία και Πλούτωνα απέναντι σας σας γεμίζει σήμερα με δημιουργική έμπνευση και αρμονία. Πάρτε αποστάσεις από την πραγματικότητα και τις περιττές ευθύνες και δείτε που εσείς κάνατε το λάθος και λοξοδρομήσατε προδίδοντας τα όνειρά σας και τα θέλω σας, φορτώνοντας στον εαυτό σας τα πρέπει των άλλων.

Είστε Καρκινάκι;;;;
Καρκίνος







22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)
Ζώδιo του Νερού
Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία και τον Πλούτωνα σας δίνει σήμερα την δυνατότητα για συζητήσεις αλλά και επαφές με αγαπημένα πρόσωπα. Γεμίστε την ψυχή σας με θετικά συναισθήματα που τόσο τα έχετε ανάγκη αυτή τη δύσκολη περίοδο. Αξιοποιήστε ευκαιρίες, αποφύγετε παρόλα αυτά να αφήσετε εκκρεμότητες στον οικονομικό τομέα.

Είστε Λιονταράκι;;; Λέων

 Λέων
(23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Η όψη της Σελήνης με τον Δία και τον Πλούτωνα ευνοεί για εσάς ταξίδια, μετακινήσεις αλλά και τον ερωτικό τομέα. Επίσης ευνοούνται οι οικονομικές διευθετήσεις αλλά και οι επαφές με πρόσωπα κλειδιά για τον επαγγελματικό σας τομέα. Αποφύγετε συναισθηματικές ατασθαλίες και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και σε αγαπημένα πρόσωπα.



Είστε Παρθενάκι;;;; Παρθένος
24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Ζώδιo της Γης

Λάθος εκτιμήσεις στον οικονομικό τομέα ενδέχεται να σας εκθέσουν ή να σας στρεσάρουν. Αποφύγετε τις υπερβολές εστιάζοντας συνεχώς στο μέτρο. Το ίδιο ισχύει και στον συναισθηματικό τομέα, στις σχέσεις με τον σύντροφο σας αλλά και συνεργάτες και κοντινά σας πρόσωπα. Αν σκέφτεστε να ταξιδέψετε μην αφήσετε τίποτα «στην τύχη του».



 Παρθένος
Είστε Ζυγάκι;;;; Ζυγός
 Ζυγός
(23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Ζώδιo του Αέρα
Η Αφροδίτη σήμερα στο ζώδιό σας και η όψη της Σελήνης με τον Δία και τον Πλούτωνα δημιουργούν πολλές επαφές τόσο στον συναισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα που περιέχουν σημαντικά ξεκαθαρίσματα σε βαθιά ζητήματα. Στον οικογενειακό τομέα θέματα υγείας ή προβλήματα των κοντινών σας προσώπων φαίνεται να παίρνουν με τη βοήθειά σας μια θετική τροπή.



Είστε Σκορπιός;;; Σκορπιός
(23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)
Ζώδιo του Νερού

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία και τον Πλούτωνα φέρνει κοντά σας σήμερα αγαπημένα σας πρόσωπα, προωθώντας την διασκέδαση αλλά και τις εγκάρδιες ειλικρινείς στιγμές. Η μέρα ευνοεί περισσότερο την χαλάρωση παρά τις σημαντικές κινήσεις σε πρακτικά, οικονομικά και επαγγελματικά θέματα. Δώστε χρόνο και ενέργεια στη σχέση με τον σύντροφό σας.



Είστε Τοξοτάκι;;; Τοξότης
 Τοξότης
(23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)
Ζώδιo της Φωτιάς

Οργανώστε σήμερα πράγματα που σας ευχαριστούν και σας ανατροφοδοτούν, με την εύνοια του Δία αλλά και της Σελήνης. Διεκπεραιώστε με όσο περισσότερο ανώδυνο τρόπο γίνεται υποχρεώσεις και εκκρεμότητες στον επαγγελματικό τομέα και φτιάξτε έτσι το πρόγραμμά σας ώστε να έχετε περισσότερο χρόνο χαλάρωσης.

Είστε Αιγόκερος;;;; Αιγόκερος
(22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Ζώδιo της Γης

Στόχοι και επιθυμίες σας που εκκρεμούν από το παρελθόν και δεν είχαν υλοποιηθεί για διάφορους λόγους, επαναπροσδιορίζονται με στόχο την πραγματοποίησή τους. Ο Άρης σε ανάδρομη πορεία σας λέει πως ακόμη τα πράγματα δεν είναι ώριμα, γι’ αυτό σας δίνει το περιθώριο να επανεξετάσετε αρκετές φορές τους τρόπους υλοποίησής τους.




Είστε Υδροχόος;;; Υδροχόος
 Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου)
Ζώδιo του Αέρα

Αυτή η περίοδος έρχεται να σας μάθει πως τα όνειρα και οι επιδιώξεις σας μπορούν να υλοποιηθούν μόνο με ρεαλιστική στρατηγική, ευθύνη και σεβασμό στην πραγματικότητα. Ειδάλλως, τα σαθρά σανίδια που τα στηρίζουν θα διαλύονται φέρνοντάς σας αντιμέτωπους με ανατροπές και απογοητεύσεις.

Είστε Ψαράκι;;; Ιχθείς
(20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)
Ζώδιo του Νερού

Οι όψεις της Σελήνης φορτίζουν θετικά επαφές στον προσωπικό και επαγγελματικό τομέα αλλά και τα ταξίδια και τη διασκέδαση. Αποφύγετε παρόλα αυτά να παρεκτραπείτε σε σχολιασμούς και κουτσομπολιά που είναι πολύ πιθανό σας χαλάσουν την διάθεση και να σας εκθέσουν. Αποφύγετε εξαπατήσεις και συναισθηματικές ανατροπές.




Δεν υπάρχουν σχόλια: