Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα Σάββατο 28 Νοεμβρίου τα ζώδια μας αποκαλύπτουν τα εξής:
ΚΡΙΟΣ
Αποφύγετε τις υπεραπλουστεύσεις και την εναπόθεση των πάντων στην τύχη και μην επαναλάβετε επιλογές οι οποίες περιέχουν λάθη που σας κόστισαν στον παρελθόν. Η εύνοια πλειάδας πλανητών είναι με το μέρος σας, αλλά μην ξεχνάτε ότι κάθε καινούρια αρχή στον επαγγελματικό τομέα και στον τομέα των σχέσεων χρειάζεται αργά και σταθερά βήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα χρειαστεί να κάνετε ακριβείς ελιγμούς, ώστε να σταθεροποιήσετε την πορεία σας στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Η Αφροδίτη σε θετική όψη με τον Ουρανό, σας δίνει αρκετά καλές προοπτικές και ευνοεί......τις κοινωνικές επαφές που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες στους στόχους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Χειριστείτε σήμερα με το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος για σας σχέσεις του περιβάλλοντός σας που μπορούν να σας στηρίξουν τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε προσωπικά ζητήματα. Βάλτε όρια στη νευρικότητα και τον θυμό σας και αξιοποιήστε τον Άρη, την Σελήνη, τον Ήλιο και τον Ερμή απέναντι σας προς όφελός σας κι όχι εναντίον σας, βρίσκοντας λύσεις σε όσα σας απασχολούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Αφροδίτη απέναντί σας σε θετική όψη με τον Ουρανό, σας δίνει σήμερα την οξύνοια, την ενέργεια αλλά και θετική διάθεση που χρειάζεται για να πετύχετε τους στόχους σας, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικονομικό τομέα. Προσέξτε πολύ τις εντάσεις και τις ρήξεις με συνεργάτες αλλά και αγαπημένα πρόσωπα.

ΛΕΩΝ
Η κατάσταση στον επαγγελματικό τομέα με την θετική όψη τεσσάρων πλανητών και της Σελήνης με το ζώδιό σας, θα πάρει εξαιρετικά θετική τροπή, αν είστε έτοιμοι να σταθείτε με ειλικρίνεια απέναντι στα γεγονότα και να κάνετε ουσιαστικές παραδοχές. Θετικές απαντήσεις σε οικονομικές κι επαγγελματικές συμφωνίες, σας δίνουν νέα ώθηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα μείνετε ψύχραιμοι και μη βιαστείτε να οδηγηθείτε σε άγονους καυγάδες. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε δάνεια, νομικές υποθέσεις αλλά και εκκρεμότητες του παρελθόντος που ξαναβγαίνουν στο προσκήνιο. Αποφύγετε σπάταλες και βιαστικές κινήσεις όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, καθώς πέντε πλανήτες από τον Τοξότη σας ωθούν σε υπερβολές.

ΖΥΓΟΣ
Η όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό, σας ωθεί σε επαναξιολόγηση των όσων έχουν συμβεί, καλώντας σας να δείτε κατάματα αλήθειες, γεγονός που θα αποφορτίσει εντάσεις της καθημερινότητας. Η αντίσταση που προβάλλετε αυτή την περίοδο σε κάθε τομέα, είναι το κλειδί των διαφοροποιήσεων που πρέπει να κάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πέντε πλανήτες στον γειτονικό σας Τοξότη, δημιουργούν σήμερα αρκετή κινητικότητα στον επαγγελματικό τομέα, μέσα από επαφές και αρκετά ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Συναντήσεις με κοντινά σας πρόσωπα, σας δίνουν την ευκαιρία να πείτε ευθαρσώς αυτά που αισθάνεστε, θετικοποιώντας μελανά σημεία του άμεσου παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καινούργια ελπιδοφόρα ξεκινήματα αλλά και παλιές προσπάθειες που είχαν παγώσει ή καθυστερούσαν, ενεργοποιούνται σταδιακά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσάς. Σήμερα στον επαγγελματικό τομέα, η εύνοια Ήλιου, Άρη και Ερμή στο ζώδιό σας, θα σας δώσει πληθώρα ευκαιριών.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
Επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα, με την Σελήνη σε δυσμενή όψη με τον κυβερνήτη σας Κρόνο. Η διάθεση σας από την άλλη, σας σπρώχνει περισσότερο στην αποστασιοποίηση και στην κατανόηση, παρά στην εμπλοκή με ό,τι μπορεί να προκύψει σε αυτούς τους τομείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η συζήτηση με φίλους και πρόσωπα που σας γνωρίζουν καλά, με την θετική όψη της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον κυβερνήτη σας Ουρανό, διαφωτίζει σήμερα την τάση σας να επιλέγετε αδιέξοδες και χαοτικές καταστάσεις, τις οποίες είναι καιρός πλέον να αφήσετε πίσω σας. Κάντε πράγματα που σας ικανοποιούν πραγματικά και φορτίστε τα θετικά

ΙΧΘΕΙΣ
Αποφύγετε σήμερα τις συναισθηματικές εντάσεις, τόσο με το σύντροφό σας όσο και με πρόσωπα του περιβάλλοντος. Ίσως αισθάνεστε ότι οι απαντήσεις στα όσα ρωτάτε αυτή την περίοδο είναι ασαφείς και περιπλεγμένες και αυτό σας θυμώνει και σας κάνει να διαρρέετε. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα επαγγελματικά σας ζητήματα και μη βιαστείτε να προχωρήσετε σε αγορές ή επενδύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: