Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου. Τα ζώδια σήμερα αποκαλύπτουν όσα θέλετε να μάθετε

ΚΡΙΟΣ
Η όψη Άρη - Ερμή, σας δίνει την κατάλληλη εσωτερική διεύρυνση, ώστε να χειριστείτε με επιτυχία και να ολοκληρώσετε διεκδικήσεις, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Οι συζητήσεις που κάνετε με το περιβάλλον είναι βαθιές και ουσιαστικές, με αποτέλεσμα να σας δημιουργούν ασφάλεια.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης με τον Δία και τον Ποσειδώνα, σας ζητούν ακρίβεια σε όσα λέτε σε συναντήσεις και επαφές που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα αλλά και κινήσεις......που σχετίζονται με τα οικονομικά. Η συγκάλυψη δεν θα βοηθήσει. Κρατείστε την ψυχραιμία σας σε θέματα που προκύπτουν στον συναισθηματικό τομέα και οργανώστε προσεκτικά τις κινήσεις σας, γιατί καραδοκούν ταλαιπωρίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Ήλιος και ο Ερμής απέναντί σας, φορτίζουν σήμερα θετικά συζητήσεις κι επαφές στον επαγγελματικό και οικονομικό σας τομέα. Στον οικογενειακό και προσωπικό τομέα, αποφύγετε να πολωθείτε σε συζητήσεις δημιουργώντας ένταση με τους συνομιλητές σας, λόγω παρανόησης ή τρόπου τοποθέτησης σας και σχέτισης με την πραγματικότητα, κυρίως προς το βράδυ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Σελήνη σήμερα θετική προς το ζώδιό σας, σας δίνει τη δυνατότητα να αναθερμάνετε οικογενειακές και προσωπικές σας σχέσεις. Παρόλα αυτά, προς το βράδυ κρατήστε τις ισορροπίες, αποφεύγοντας να βγείτε από την πορεία σας ή να περάσετε σε λεκτικές ρήξεις, όσο και αν οι γύρω σας προκαλέσουν προς αυτή την κατεύθυνση.

ΛΕΩΝ
Η ημέρα σας εφιστά την προσοχή σε επαγγελματικά, οικονομικά και συναισθηματικά θέματα που προκύπτουν και αιτούνται επίλυση. Αποφύγετε ρήξεις και εντάσεις και μην ανοιχτείτε σε συζητήσεις πριν δομήσετε στρατηγική για το τι ακριβώς προσδοκείτε να πετύχετε από αυτές. Στον προσωπικό τομέα κινηθείτε με την ίδια λογική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σήμερα σε ρίσκα, βεβιασμένες οικονομικές κινήσεις αλλά και συζητήσεις που μπορεί να μεταφερθούν διαφορετικά απ’ ό,τι ειπώθηκαν από κοντινά σας πρόσωπα και να σας εκθέσουν, κυρίως προς το βράδυ. Αποφύγετε εντάσεις στο συναισθηματικό τομέα και αξιοποιήστε την θετική όψη Άρη – Ερμή για να χειριστείτε προσεκτικά συμβόλαια, νομικές διαδικασίες και θέματα υγείας.

ΖΥΓΟΣ
Δύσκολες όψεις σας εφιστούν σήμερα την προσοχή σε συζητήσεις και συμφωνίες που αφορούν τόσο επαγγελματικά και οικονομικά όσο και προσωπικά θέματα που μπορούν να χαθούν εξαιτίας της έντονης συναισθηματικής σας φόρτισης. Αποφύγετε να οδηγηθείτε σε ρήξεις και ανατροπές, και εστιάστε σε συνειδητοποιήσεις που μπορούν να σας δώσουν λύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Διαχειριστείτε σωστά επαγγελματικές υποθέσεις και μην παρασυρθείτε σε συγκρούσεις στον προσωπικό και συναισθηματικό τομέα. Διεκπεραιώστε αποτελεσματικά επαγγελματικές εκκρεμότητες, αποφεύγοντας υπερβολές και ανώριμες εκτιμήσεις σε σοβαρά θέματα και κλείνοντας οριστικά τους φαύλους κύκλους, χωρίς, σε καμία περίπτωση, να ανοίξετε νέους

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ανατροπές φέρνει η σημερινή μέρα, με την όψη Σελήνης - Ουρανού. Κρατείστε απόσταση από εντάσεις και διαχειριστείτε με ψυχραιμία και διαλλακτικότητα αποκαλύψεις σε κάθε τομέα. Επιδείξτε ακρίβεια στις κινήσεις σας και κάντε αξιολογήσεις με σταθερότητα και μέτρο όσον αφορά πιθανές παγίδες που μπορεί να αφορούν συμβόλαια, δάνεια και νομικές εκκρεμότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
Κινηθείτε δυναμικά σήμερα, διεκδικώντας ξεκάθαρα τα όσα σας αναλογούν τόσο σε επίπεδο καριέρας, όσο και στον τομέα των σχέσεων. Η έκβαση των ζητημάτων σας θα εξαρτηθεί από την στρατηγική, το μέτρο και την ρεαλιστική αντιμετώπιση των διευθετήσεων που καλείστε να κάνετε. Πρώτα απ’ όλα όμως, εξετάστε προσεκτικά κατά πόσο οι κλυδωνισμοί και η αποσταθεροποίηση τομέων της ζωής σας εξυπηρετεί ή όχι την εξέλιξη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια υπερβολική και ανεύθυνη αξιολόγηση τρίτων για καταστάσεις που σας αφορούν, τόσο στον επαγγελματικό και οικονομικό όσο και στον προσωπικό και συναισθηματικό σας τομέα, μπορεί εύκολα να σας φέρει σε σύγκρουση τόσο με τον εαυτό σας όσο και με κοντινά σας πρόσωπα. Η ημέρα σας ζητά κινήσεις ακριβείας και άψογη οργάνωση ώστε να αποφύγετε «φιάσκα» που στηρίζονται στον εξωραϊσμό και την εξιδανίκευση.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι δυσμενείς όψεις της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα αλλά και της Σελήνης από το ζώδιό σας με τον Ερμή, σας ζητούν να κάνετε μετρημένες κινήσεις και να δράσετε με ιδιαίτερα οργανωτικό πνεύμα σε κάθε τομέα. Αποφύγετε συζητήσεις που περιέχουν τριβές και χειριστείτε με ιδιαίτερη προσοχή οικονομικά ζητήματα και καταστάσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν.















Δεν υπάρχουν σχόλια: