Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Η "ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ" ΗΤΑΝ Η ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΤΟΥΣ


Η τηλεοπτική Λουκία (Βάσω Λασκαράκη) και ο τηλεοπτικός Τάκης (Γιάννης Τσιμιτσέλης) ειναι τέσσερις μήνες μαζί.

***Τελικά μέσα από μία συνεργασία , μέσα από μία επιτυχημένη σειρά, όπως είναι η Πολυκατοικία, η οποία σπάει τα μηχανάκια της ΑGB, μέσα από δύο ρόλους που υποδύονται ένα ερωτευμένο ζευγάρι και ΝΑΙ μπορεί να υπάρξει και στα αλήθεια έξω από τις τηλεοπτικές οθόνες.
Η ιστορία αγάπης του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Βάσως Λασκαράκη είναι από εκείνες που δεν ακολουθεί το σενάριο τη ζωή αλλά η ζωή το σενάριο. Την εποχή που γνωρίστηκαν και ξεκίνησε η συνεργασία τους ο Γιάννης ήταν ήδη σε μια σχέση δυόμισι χρόνων με τη δημοσιογράφο Ευαγγελία Τσιορλίδα. H σχέση τους έληξε άδοξα αλλά πολύ φιλικά, αφού...
...ο ηθοποιός και η δημοσιογράφος εξακολουθούν να έχουν επικοινωνία. Ο Γιάννης όμως δεν άργησε να ξαναβρεί τον έρωτα στο πρόσωπο της συμπρωταγωνίστριάς του Βάσως Λασκαράκη και στην πραγματικότητα, αφού αυτό ήδη συνέβαινε στο σίριαλ «Πολυκατοικία», στο οποίο πρωταγωνιστούν. Οι δυο τους έκαναν μόνο μία κοινή δημόσια εμφάνιση τον Σεπτέμβριο στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Το Κακό στην Εποχή των Ηρώων». Εκείνοι όμως που γνωρίζουν και τους δύο ξέρουν ότι σχεδόν κάθε βράδυ ο Γιάννης Τσιμιτσέλης παίρνει από το Θέατρο Ιλίσια Ντενίση την αγαπημένη του και λένε ότι οι δύο ηθοποιοί βρήκαν το άλλο τους μισό. Η πρώτη τους δημόσια κοινή εμφάνιση! Αποφάσισαν να σταματήσουν να κρύβονται από τα φώτα της δημοσιότητας, να πιαστούν χεράκι–χεράκι και να κάνουν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στην επίσημη πρεμιέρα του έργου «Το Κακό στην Εποχή των Ηρώων». Φαίνεται, λοιπόν , πως μπήκαν για τα καλά στο πετσί του ρόλου που τους ήθελε ζευγάρι και έτσι, πριν από περίπου δυο μήνες, η σχέση τους πέρασε σε… άλλη βάση. Το ζευγάρι είναι ερωτευμένο και στην πραγματικότητα και δεν κάνει πλέον κανένα κόπο να το κρύψει! Φαίνεται πως οι πολλές ώρες γυρισμάτων που είχαν μαζί αλλά και η αγάπη και των δύο για την υποκριτική και το θέατρο, ήταν αρκετή ώστε να πλησιάσουν, φιλικά στην αρχή, ο ένας τον άλλον. Με τον καιρό όμως, μετά από έναν χρόνο στενής συνεργασίας και πολλών ερωτικών σκηνών για το σίριαλ, ανακάλυψαν ότι αυτό που τους ένωνε ήταν κάτι παραπάνω από συμπάθεια. Είπαν λοιπόν να σταματήσουν να υποκρίνονται το ζευγάρι και απλά… να το ζήσουν! Ερωτευμένοι και άκρως ευτυχισμένοι πλέον, επιβεβαιώνουν μια και καλή τις φήμες που τους ήθελαν μαζί, και ζουν τον έρωτα τους ελεύθερα, χαμογελώντας μπροστά στον φακό! Και καλά κάνουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: