Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

!!!ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!!

Σήμερα Παρασκευή (επιτέλους πέρασε η εβδομάδα θα ξεκουραστείτε) τα ζώδια μας αποκαλύπτουν διάφορα.
***Προσοχή μόνο για σήμερα 27 Νοεμβρίου , το Σαββατοκύριακο θα έχουμε νέες προβλέψεις, μην τις χάσετε.
Λοιπόν ξεκινάμε:
ΚΡΙΟΣ
Η δυσμενής όψη της Σελήνης από το ζώδιό σας με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν προσωπικές σχέσεις αλλά και επαγγελματικές δυστοκίες και χαώσεις. Αποφύγετε κάθε είδους εντάσεις και διευθετήστε με ψυχραιμία, αποστασιοποίηση, και, κυρίως, με τον πιο ανέξοδο τρόπο για σας τα όσα προκύψουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Η δύσκολη όψη Αφροδίτης - Ποσειδώνα, σας ζητά σήμερα να κινηθείτε με απόλυτη στόχευση και μέτρο, τόσο σε επαγγελματικά και οικονομικά όσο και σε προσωπικά ζητήματα. Αποφύγετε εντάσεις και διαχειριστείτε αναβολές, ανατροπές και καθυστερήσεις με ψυχραιμία, επανεξετάζοντας σχολαστικά ζητήματα... ...που είναι πιθανόν να περιέχουν κενά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή ημέρα στρέφει την προσοχή σας στην διαπραγμάτευση επαγγελματικών σας υποθέσεων. Επιχειρησιακά και οικονομικά θέματα, ενδεχόμενες αγορές και επενδύσεις, καλό είναι να εξεταστούν με την δέουσα προσοχή. Αν κάποια σχέση ξεκινά ή διαφοροποιείται, προσπαθήστε να είστε όσο πιο ρεαλιστές και ειλικρινείς γίνεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με την δύσκολη όψη Σελήνης – Κρόνου - Πλούτωνα να σας ανακινεί ζητήματα στον συναισθηματικό, οικογενειακό κι επαγγελματικό σας τομέα, χειριστείτε με ψυχραιμία και σταθερότητα τις κάθε είδους σχέσεις σας, θέτοντας ξεκάθαρα τα όριά σας και αποφεύγοντας να φθαρείτε. Το περιβάλλον μπορεί να στηρίξει κάθε σας επιλογή, αρκεί να μην περνάτε σε υπερβολές και να δημιουργείτε στους άλλους εμπιστοσύνη.

ΛΕΩΝ
Η δύσκολη όψη Άρη - Δία, είναι πιθανόν σήμερα να σας φέρει αντιμέτωπους τόσο με επαγγελματικό φόρτο, όσο και με προσωπικά κι επαγγελματικά ζητήματα που περιέχουν ένταση. Αξιοποιείστε τη θετική όψη του Ήλιου με την Σελήνη για να έρθετε σε επαφή με τις εσωτερικές σας ισορροπίες και, με την εύνοια του Ερμή, βγείτε κερδισμένοι διευθετώντας με ψυχραιμία τα όσα προκύψουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δώστε σήμερα ιδιαίτερη προσοχή σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις που αιτούνται ισορροπία, αποφεύγοντας συγκρούσεις και παρασκήνιο. Σε συναισθηματικό επίπεδο, ευνοείται η ευόδωση ζητημάτων και η επαφή με πρόσωπα που μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο σ’ αυτόν τον τομέα.

ΖΥΓΟΣ
Δύσκολες όψεις βγάζουν σήμερα στο προσκήνιο οικογενειακές κι επαγγελματικές υποθέσεις που θα χρειαστούν δεξιότητα στην αντιμετώπισή τους. Αποφύγετε συζητήσεις που περιέχουν παρασκήνιο αλλά και διαδικασίες όχι και τόσο ξεκάθαρες που εύκολα μπορούν να σας εκθέσουν. Στον οικονομικό τομέα δώστε ιδιαίτερη προσοχή και αποφύγετε ρίσκα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα ίσως υπάρξουν έντονες διαφωνίες με κάποια άτομα του προσωπικού ή οικογενειακού σας χώρου. Επίσης, μια επαγγελματική σας υπόθεση μπορεί να έχει αρκετά αρνητική τροπή, χειριστείτε την με ακρίβεια και ψυχραιμία. Αφήστε πίσω σας καταστάσεις και πεποιθήσεις που στηρίζονται σε κακώς εννοούμενο εγωισμό, δεν εξελίσσονται και σας χαώνουν άσκοπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τις δύσκολες όψεις του Δία με τον Άρη και την Αφροδίτη, θα χρειαστεί αρκετή ψυχραιμία από τη μεριά σας ώστε να αποφύγετε τις άσκοπες εκρήξεις θυμού. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που οδηγείτε και χειριστείτε με ακρίβεια επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Αποφύγετε την πολυδιάσπαση και εστιάστε στην ενίσχυση της δικής σας θέσης στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
Δυσμενείς όψεις σας ζητούν προσεκτικές κινήσεις και χειρισμούς ακριβείας σε οικονομικά κι επαγγελματικά θέματα. Η σημερινή μέρα μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με ευθύνες και υποχρεώσεις και όσον αφορά οικογενειακά και συναισθηματικά ζητήματα, για τα οποία πρέπει να παρθούν σημαντικές αποφάσεις. Μην αφεθείτε σε υπερβολές και μην επαναλάβετε επιλογές που βλέπετε ότι θα σας πιέσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα μην αφήσετε εκκρεμότητες και μη δημιουργήσετε νέες οικονομικές υποχρεώσεις με σκοπό να καλύψετε ανάγκες που ίσως είναι περιττές. Η υλοποίηση κάποιων επαγγελματικών στόχων, φαίνεται να αποτελεί το κύριο μέλημα σας. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να εργαστείτε με μέθοδο, συνέπεια και οργανωτικότητα, ζητώντας παράλληλα την κατάλληλη βοήθεια.

ΙΧΘΕΙΣ
Η δύσκολη όψη Αφροδίτης - Ποσειδώνα σας εφιστά σήμερα την προσοχή σε δάνεια και οικονομικές και επαγγελματικές συναλλαγές που μπορεί να περιέχουν κρυμμένες παγίδες και αρνητικό παρασκήνιο. Στον συναισθηματικό και προσωπικό τομέα δείξτε ψυχραιμία, εντάσεις που στηρίζονται στην αφερεγγυότητα και ανευθυνότητα κοντινών σας προσώπων μπορούν εύκολα να σας κάνουν να χάσετε τον έλεγχο.



Δεν υπάρχουν σχόλια: