Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

ΖΩΔΙΑ...ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΗΜΕΡΑ;;;;

Και σήμερα 24 Νοεμβρίου ημέρα Τρίτη σας παρουσιάζουμε όπως και κάθε μέρα άλλωστε τις αστρολογικές προβλέψεις εδώ στο "Τα κοάλα τίποτα".Για να δούμε λοιπόν:

ΚΡΙΟΣ
(21 Μαρτίου - 20 Απριλίου)
Με την εύνοια τριών πλανητών, αξιοποιήστε σήμερα την θετική διάθεση των γύρω σας στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα και ανοίξτε νέους, πιο ουσιαστικούς και κοντά στις ανάγκες σας κύκλους, με την υποστήριξή τους. Συζητήσεις και επαφές σας βοηθούν......να βάλετε σε τάξη πρακτικά ζητήματα και εκκρεμότητες.


ΤΑΥΡΟΣ
(21 Απριλίου - 20 Μαίου)
Αποφύγετε σήμερα άσκοπες και αποδιοργανωτικές εντάσεις και επαναπροσδιορίστε τα σχέδιά σας, περιλαμβάνοντας σε αυτά πρόσωπα και καταστάσεις που περιέχουν συγκρότηση και αίσθημα ευθύνης. Πάρτε την δύναμη στα χέρια σας και μην φέρνετε τον εαυτό σας πάλι αντιμέτωπο με επίπονες ή χαώδεις καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
(21 Μαίου - 21 Ιουνίου)
Ο Ερμής απέναντί σας στον Τοξότη και η παρουσία του Ήλιου εκεί σε συνδυασμό με την εύνοια της Σελήνης, σας δίνουν σήμερα ώθηση για συζητήσεις και επαφές, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Αξιοποιείστε την εύνοια τους με ξεκάθαρα και ρεαλιστικά πλάνα όσον αφορά οικονομικές εκκρεμότητες αλλά και θέματα φιλικών και οικογενειακών σχέσεων.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Γεγονότα αρκετά μπερδεμένα, τόσο στις σχέσεις σας όσο και στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, μπορούν σήμερα να πάρουν πιο θετική τροπή. Ψάξτε τις απαντήσεις εκείνες που σας βγάζουν από τις πλάνες και σας κάνουν να καταλάβετε που και γιατί βρίσκετε ισχυρά εμπόδια. Προς το βράδυ, προσοχή σε διαπροσωπικές εντάσεις και αντιπαραθέσεις.


ΛΕΩΝ
23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου)
Οι δυσμενείς όψεις Ήλιου - Σελήνης και Αφροδίτης – Δία - Ποσειδώνα, σας εφιστούν την προσοχή σε οικονομικές αλλά και προσωπικές καταστάσεις που κρύβουν παγίδες. Αξιοποιήστε την ευμενή όψη Ήλιου – Κρόνου για να κάνετε αποτελεσματική οριοθέτηση και αποφύγετε να πισωγυρίσετε σε συμπεριφορές κι επιλογές προσώπων και καταστάσεων που έχουν αποδείξει ότι δεν έχουν δυνατότητες εξέλιξης ή εξυγίανσης.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)
Συζητήσεις και επαφές σας κινητοποιούν σήμερα στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να αρχίσετε να υλοποιείτε τις ιδέες και τα σχέδιά σας, αναδιαμορφώνοντας και αλλάζοντας όσα στο παρελθόν δεν λειτούργησαν. Η θέλησή σας σήμερα θα είναι πολύ ισχυρή και το περιβάλλον θα ωφεληθεί από την επαφή μαζί σας.

ΖΥΓΟΣ
(23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Η ημέρα εφιστά την προσοχή σας σε εντάσεις που μπορούν να επιφέρουν χάωση και ζημία σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα αλλά και στις σχέσεις σας. Χειριστείτε τα, με την βοήθεια της θετικής για εσάς συνόδου της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, με ψυχραιμία και αποστασιοποίηση και δώστε την δέουσα ενέργεια στις πάσης φύσεως ανακατατάξεις που σας συμβαίνουν.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)

Με την όψη Σελήνης - Ποσειδώνα, αποφύγετε τις υπεραισιόδοξες κινήσεις στον συναισθηματικό και προσωπικό τομέα. Η ενωτική προσέγγιση είναι αυτό που πρέπει να επιδιώξετε, μιας και η δυσμενής όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σας ωθεί σε αντιπαραθέσεις και χωριστότητα, που βασίζονται σε συναισθηματικό παρορμητισμό. Προσοχή και στον οικονομικό τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
(23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)
Αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα και χειριστείτε ήρεμα συζητήσεις που αφορούν οικονομικές διευθετήσεις. Ιδιαίτερα προς το βράδυ μην ενδώσετε σε διενέξεις με κοντινά σας πρόσωπα που είναι σχετικές με τον τομέα των ευθυνών, τόσο των δικών σας όσο και των γύρω σας. Αν μπείτε στην διαδικασία να επικοινωνήσετε ουσιαστικά, το όποιο χάσμα θα γεφυρωθεί.


ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
(22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Οι δομικές αλλαγές που αντιμετωπίζετε στον επαγγελματικό και προσωπικό σας τομέα είναι σήμερα πιο βατές. Οι θετικές όψεις του Ήλιου με τον κυβερνήτη σας Κρόνο αλλά και της Σελήνης με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας, σας δίνουν τις προοπτικές να αντιμετωπίσετε ουσιαστικά καθοριστικές για την ζωή σας σχέσεις και καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου)
Η σημερινή μέρα σας δίνει τη θετική διάθεση αλλά και τις ευκαιρίες, ώστε να χειριστείτε επιτυχώς επαγγελματικά και συναισθηματικά ζητήματα, αλλά και να επιλύσετε κάθε εκκρεμότητα. Εκμεταλλευτείτε το με ρεαλισμό, χωρίς να περάσετε σε χαώσεις και πλάνες. Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας σε ό,τι κάνετε και εστιάστε σε ό,τι έχετε καταφέρει, ώστε να μπορέσετε να το αξιοποιήσετε κατάλληλα.


ΙΧΘΕΙΣ
(20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Μην δώσετε χώρο σήμερα σε διενέξεις στις κάθε είδους σχέσεις σας και αντιμετωπίστε ό,τι προκύψει με διάθεση επίλυσης, ελέγχοντας ταυτόχρονα προσεκτικά κάθε παράμετρο. Κυρίως τις βραδινές ώρες, αποστασιοποιηθείτε, από επαγγελματικά και προσωπικά θέματα που περιέχουν ανατροπές, παρασκήνιο και ρήξεις. Οι υπερβολές και η υπεραισιοδοξία είναι παγίδες που πρέπει να αποφύγετε επιμελώς.












Δεν υπάρχουν σχόλια: