Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ GADGETS


Aν είστε φίλοι των gadgets ή απλά βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια θα ενθουσιαστείτε με τα παρακάτω:

-Μαξιλαροθήκη κατά της ηχορύπανσης:

Από την μια πλευρά της θήκης έχετε τα ηχομονωτικά ακουστικά και από την άλλη, ένα ζευγάρι από κωμικά δάχτυλα που προσπαθούν να σας απαλλάξουν από τους θορύβους, κλείνοντας τα αυτιά σας. Το σετ θηκών είναι παιχνιδιάρικο και στιλάτο και θα αρέσει σίγουρα στο άτομο που μοιράζεται μαζί σας το κρεβάτι...(19 ευρώ)

-Monkey nail dryer:

''Είμαι ένα μαϊμουδάκι που μου αρέσει πολύ να φυσάω. Τοποθετήστε τα δάχτυλά σας πάνω στην αγαπημένη μου μπανάνα και εγώ θα φυσάω για να στεγνώσω γρήγορα το μανό σας. Τροφοδοτούμαι......από 2 μπαταρίες ΑΑΑ και είμαι αποτελεσματικό ακόμη και σε επαγγελματικές καταστάσεις.'' (6.50ευρώ)

-Coughing Ashtray:

Όλοι γνωρίζουμε ότι το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά την υγεία, καθώς και ότι είναι πολύ δύσκολο να απαλλαχθούμε από τη βλαβερή αυτή για τον οργανισμό συνήθεια. Εμείς σας προτείνουμε έναν πρωτότυπο και διασκεδαστικό τρόπο για να το ελαττώσετε ή ακόμα και να το κόψετε. Το Coughing Ashtray είναι ένα τασάκι το οποίο αντιδρά κάθε φορά που κάποιος τινάζει την στάχτη του μέσα σε αυτό. Πως αντιδρά; Πολύ απλά, το τασάκι ξεκινά να βήχει ή να φωνάζει κάνοντας τους να συνειδητοποιήσουν τι υφίστανται οι πνεύμονες από το τσιγάρο. Εάν κατά την διάρκεια που αυτό αντιδρά, δοκιμάσουν να ξαναρίξουν στάχτη, το τασάκι θα συνεχίσει να βήχει ακόμα πιο έντονα.Η συσκευή αυτή δεν εγγυάται τη διακοπή του καπνίσματος. Μπορεί όμως να βοηθήσει στην ελάττωση του, προσφέροντας παράλληλα γέλιο στο χρήστη. (12 ευρώ)

-Sim Back up Κασετίνα:

Κασετίνα που σας δίνει τη δυνατότητα να αντιγράφετε άνετα, στη συχνότητα που επιθυμείτε, τις επαφές της κάρτας sim του κινητού σας. Σε περίπτωση απώλειας του τηλεφώνου σας, απλά θα τοποθετήσετε τη καινούργια κάρτα sim και θα ανακτήσετε όλες τις πληροφορίες δίχως περιορισμούς.
Αποθηκεύει 250 νούμερα τηλεφώνων (μνήμη 8ΚΒ)
Δεν απαιτείται σύνδεση της συσκευής με Η/Υ
Διαθέτει οθόνη στην οποία προβάλλεται ο τηλεφωνικός σας κατάλογος
Υποστηρίζει την ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ διαφορετικών καρτών sim( έκτος απο κάρτες τρίτης γενίας) (11 ευρώ)


-Lightcast(εφέ εναλλασόμενου φωτός):

Τα εφφέ εναλλασσόμενου φωτισμού θα σας σαγηνεύσουν! Είτε χαλαρώνετε, είτε παρτάρετε μόνοι σας ή με φίλους, το προϊόν προηγμένης τεχνολογίας θα κάνει τη μουσική σας να φαίνεται τόσο καλή, όσο ακούγεται. Απλά ενώστε το MP3 player σας ή οποιαδήποτε πηγή audio και θα περιτυλίξει τον τοίχο και το ταβάνι, με ένα ψυχεδελικό σόου από φώτα που πάλλονται σύμφωνα με το ρυθμό!

Ιδανικό για πάρτυ, για να χαλαρώνετε στο σπίτι, ή απλά για να προσθέσετε αιθέρια ατμόσφαιρα σε οποιαδήποτε μουσική προτίμηση. Είναι η καλύτερη συντροφιά που θα συνοδεύει πάντα επάξια τη μουσική σας. Χαρακτηριστικά Συγχρονίζεται με τη μουσική σας4 μουσικοί ρυθμοί: Smooth, Flow, Sync & PulseΣυνδέεται με iPod, MP3 players, stereos ή άλλες μουσικές συσκευές μέσω υποδοχής lineout / headphone Το χειριστήριο λειτουργεί με 3 μπαταρίες AAA (δεν εμπεριέχονται στη συσκευασία) (80 ευρώ)

-Οικολογικό ρολόι WiKi:

Ρολόι ακριβείας και υψηλής ποιότητας, με έξυπνο σχεδιασμό. Εύχρηστο και φιλικό προς το περιβάλλον, λειτουργεί με 100% φυσική δύναμη, δίχως μπαταρίες. Απλά γεμίστε το με νερό και αυτό θα σας δείχνει την ώρα για πάνω από 6 εβδομάδες, έπειτα το ξαναγεμίζετε για άλλες 6 εβδομάδες και ούτω κάθ' εξής. Ιδανικό για χρήση στο σπίτι και στο γραφείο καθώς και ένα έξυπνο δώρο για οικολόγους.(16 ευρώ)





Δεν υπάρχουν σχόλια: