Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

!!!ΝΕΧΤ ΤΟP KΟΜΠΛΕΞ!!


Αποχώρησε η Ανθή από το Next Top Model. Ένα από τα φαβορί του ριάλιτι βρίσκεται πλέον εκτός παιχνιδιού και συναγωνισμού με τις υπόλοιπες καλλίγραμμες κοπέλες.

Η Ανθή, η μελαχρινή κούκλα του top model που έχει συγκρουστεί αρκετά στο σπίτι των ωραίων της εκπομπής με τις υπόλοιπες συμμετέχουσες, φημολογείται ότι αποχώρησε από το show για προσωπικούς λόγους. Η Ανθή από το ξεκίνημα σχεδόν του show δεν διατήρησε καθόλου καλές σχέσεις με τις περισσότερες από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες και αρκετά πλάνα με συγκρούσεις της αλλά και κακές γνώμες των υπολοίπων για εκείνη έχουν βγει στον αέρα από το ξεκίνημα του show "Next top model".
***Μα είναι δυνατόν!!Θα μας τρελάνει ο Χριστόφορος. Που τα είδε τα άσχημα τα πόδια μου λέτε;;; Όλες οι κοπέλες είναι η μία καλύτερη από την άλλη όμως κατά την ταπεινή μου άποψη (και αν κάνω λάθος διορθώστε με) μέσα σε αυτό το ριάλιτι έχουν δημιουργηθεί τόσα κόμπλεξ που στο τέλος οι κοπέλες θα φύγουν η μία μετά την άλλη και όχι επειδή αποφάσισαν οι κριτές αλλά από μόνες τους. Είναι δυνατόν η Ντένια που είναι ένα όμορφο κορίτσι να τις λένε να χάσει κιλά;;; Από που βρε παιδιά;;; Από τα αυτιά;;; Όλες κυμαίνονται......μεταξύ 45 - 50 κιλά (αναλογίες που πρέπει να έχει ένα μοντέλο), πόσο δηλαδή πρέπει να φτάσουν;; Στα 20 κιλά, πράγμα το οποίο είχε πράξει η γνωστή στους περισσότερους τουλάχιστον Eva Hertzikova επειδή έπαθε νευρική ανορεξία εξαιτίας της κριτικής των σχεδιαστών. Στην Ελλάδα ζούμε γιατί πρέπει όλα τα κορίτσια να γίνουν ανορεξικά;;; Είμαστε μία μεσογειακή χώρα που οι κοπέλες πρέπει να έχουν τις καμπύλες τους και όχι να είναι "σκιάχτρα" για να χωράνε στα μηδενικά νούμερα των σχεδιαστών. Ωραίο επάγγελμα...βάζεις σε κίνδυνο την υγεία σου, τον οργανισμό σου, την ίδια σου την ζωή για τις "εξωγήινες" ιδέες των σχεδιαστών μόδας. Έτσι και η Ανθή αποχώρησε...Άκου εκεί έχει άσχημα πόδια, θα είχα άδικο εγώ μετά να φέρω το πορτατίφ στο κεφάλι όλων αυτών που λένε τέτοιες ανοησίες. Και το χειρότερο είναι ότι, μέσα από το ριάλιτι και τις εντολές όλων αυτών προς τα κορίτσια (να χασουν βάρος, κλπ), ταυτίζονται και όλες οι υπόλοιπες νεαρές κοπέλες της Ελλάδας με αποτέλεσμα μέχρι το τέλος της σεζόν να δούμε στο δρόμο όλες τις κοπέλες ανορεξικές , χωρίς στήθος , οπίσθια και ότι χρειάζεται μία κοπέλα για να δείξει την θηλυκότητα της και να αποκαλείται ΓΥΝΑΙΚΑ. Γι'αυτό κορίτσια προσοχή φτάστε στα κιλά που πρέπει και μην κάνετε ανοησίες γιατί οι συνέπειες για την υγεία σας θα είναι καταστροφικές.

1 σχόλιο:

caramellitsa είπε...

συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ!!η ανθη ηταν η πιο ομορφη κοπελα απο ολες και οι κριτες της ελεγαν αηδιες!!εχουμε γεμισει κομπλεξικους σε αυτη τη χωρα....