Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ALPHA ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ;


Ποιος θα είναι τελικά ο παρουσιαστής του «Greek Idol»;
Το κανάλι του alpha ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα χρονιά. Το κανάλι έχει ρίξει το βλέμμα του σε πολλά ξένα realities, που κάνουν επιτυχία στο εξωτερικό και αυτό που μένει είναι να δούμε αν θα κάνουν και εδώ.
Στην επιτυχία της εκπομπής «Idol» βασίζονται οι Γερμανοί ιδιοκτήτες του alpha και ετοιμάζουν το talent show με τίτλο «Greek Idol» όπου νέοι υποψήφιοι τραγουδιστές με ταλέντο ετοιμάζονται να κατακτήσουν την ελληνική μουσική σκηνή. Ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί για την παρουσίαση του show είναι αυτά του Σάκη Ρουβά και της Καλομοίρας.
Μετά το «Αγρότηs μόνος ψάχνει», που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, ένα ακόμη επιτυχημένο πρόγραμμα έρχεται να πάρει τη θέση του. Στο «Μια νύφη για τον γιό μου» που θα παίζεται κάθε Τετάρτη βράδι στις οθόνες μας, θα βλέπουμε εργένηδες που μαζί με την συγκατάθεση της μαμάς τους, θα προσπαθούν να βρουν την ιδανική σύντροφο. Οι πεθερές θα είναι δίπλα στους γιούς και σύμφωνα με το παιχνίδι, θα λένε τη γνώμη τους για τις υποψήφιες.. Τα πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, στις 21:00.
Το «Extreme makeover-home edition» και το «Hotel inspector» είναι ακόμα δύο ήδη επιτυχημένα προγράμματα του εξωτερικού. Το «Extreme makeover-home edition» θα βοηθάει ανθρώπους που έχουν προβλήματα με το σπίτι τους η έχουν υποστεί καταστροφές και δεν μπορούν να επισκευάσουν λόγω οικονομικών προβλημάτων κάτι σαν το παλιότερο «Άλλαξε το». Από την άλλη, το «Hotel inspector» θα επισκέπτεται ξενοδοχεία που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, προκειμένου να βοηθήσουν τους ιδιοκτήτες να αποκτήσουν τη παλιά τους φήμη.
Θα καταφέρει να κερδίσει τις προτιμήσεις του κοινού το κανάλι; Αυτό μένει να δούμε πλέον.

Πηγή: http://entertainment.gr.msn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: