Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Χολιγουντιανή πρεμιέρα στη Λάρνακα


Στην Κύπρο θα έρθει στις 20 Δεκεμβρίου ο Σάκης Ρουβάς, μια που ο δημοφιλής τραγουδιστής -και τώρα ηθοποιός- θα παρευρεθεί στην πρεμιέρα της νέας κινηματογραφικής ταινίας «Στα άκρα» (Duress). Ο Σάκης στην ταινία υποδύεται ένα σχιζοφρενή δολοφόνο και οι κριτικές που έχει πάρει για την ερμηνεία του είναι εξαιρετικές. Η πρεμιέρα θα γίνει στο Κ-Cineplex Λάρνακας στις 20.00 ενώ μετά την προβολή θα πραγματοποιηθεί after party στο Hollywood café lounge bar, όπου θα γίνουν και τα εγκαίνια του μαγαζιού.
Στην ταινία όπου πρωταγωνιστεί ο Σάκης Ρουβάς συμμετέχει και ο παγκοσμίου φήμης ηθοποιός Martin Donovan. Η ταινία προβλήθηκε ήδη στην Πολωνία, στη Ρωσία, στην Ελλάδα, στο Los Angeles Greek Film Festival και στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Τα γυρίσματα της ταινίας έγιναν εξολοκλήρου στο Λος Άντζελες, ενώ ο τίτλος της (Duress) αποτελεί νομικό όρο και δηλώνει την απειλή βίας, ψυχολογικής και σωματικής.
Εξάλλου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρεμιέρα του Σάκη Ρουβά που έγινε την Παρασκευή στο ανακαινισμένο πρώην «Club22», που μετονομάστηκε σε «Edo» στην Αθήνα. Μαζί του θα είναι η Τάμτα αλλά και η Ελευθερία Ελευθερίου από το «X-Factor».

5 σχόλια:

joan είπε...

Ti na pw den exw logia pou egrapses gia ton sakiiii!!!!!!Epitelous vriskw sunadelfous thaumastries siga siga,elpizw!!!!!!Congratulations!!!!!!Kala den uphrxe periptwsh o sakis na mhn kanei patago me thn tainia!!!thn proteinw anepifylakta!!!!!Kai mhn ksexname sakiss theos forever!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα,εγώ δεν τρελαίνομαι για το Σάκη,αλλά αφού είδα ότι σου άρεσε τόσο πόλύ έγραψα κάτι και γι'αυτόν και σου υποσχομαι να γράφω όποτε βρίσκω κάτι που να αξίζει!

joan είπε...

kala einai thema xronou na trelatheis!!!!!:):):)

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί!

joan είπε...

einai thema xronou!!!!!oles etsi eipan sthn arxh!!!!!xixixixixixixixi