Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009

ΣΚΟΡΠΙΟΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΒΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ


Η σκληρή πραγματικότητα της σύγχρονης δημόσιας Υγείας.
Πηγαίνεις σε ένα κρατικό νοσοκομείο για να γιατρευτείς και κινδυνεύεις να... "πας" από τσίμπημα σκορπιού! Ούτε στην έρημο της Αριζόνας τέτοια τύχη...
Το περιστατικό που ακολουθεί είναι απολύτως αληθές.
Σύμφωνα, λοιπόν, με καταγγελία που έφθασε στη zougla.gr, στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας το Σάββατο στις 19 Δεκεμβρίου το ταβάνι θαλάμου της Γ΄ Παθολογικής Κλινικής άρχισε να «βρέχει σκορπιούς».
Έντρομοι ασθενείς και συγγενείς είδαν... ουρανοκατέβατους σκορπιούς να προσγειώνονται σε απόσταση αναπνοής από τα κρεβάτια του πόνου, προκαλώντας αναστάτωση σε όσους είχαν την τύχη να βρίσκονται τη στιγμή εκείνη στον θάλαμο 117 της Γ΄ Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Κρατικού Νικαίας. 
Η διοίκηση του νοσοκομείου διέταξε την εκκένωση του «θαλάμου 117» -που κατά τα φαινόμενα θα μείνει… ιστορικός για το νοσοκομείο- ενώ συνεργείο απολύμανσης επιχείρησε να αποκαταστήσει την υγειονομική... τάξη.
Η υποδιοικητής του νοσοκομείου, Δρελιώζη Αγγελική, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε, υποστηρίζει ότι το συνεργείο απεντόμωσης που έχει σύμβαση με το νοσοκομείο είχε προβεί σε απολύμανση μόλις τρεις ημέρες νωρίτερα.

zougla.gr

1 σχόλιο:

joan είπε...

eides re kai meta mou les na mhn exeis idiwtikh asfalish!!!!!!to pososto twn anthrwpwn pou giatreuontai se kratiko nosokomeio einai elaxisto sugritika me to pososto pou eiserxontai se auta!!!!!!na petyxeis kalo kratiko nosokomeio einai apithano kai an to vreis den ksereis an tha petuxeis se swsto epaggelmatia giatro!!!!!!!