Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Τα πιο ευτυχισμένα Χριστούγεννα της Susan Boyle!

Η Susan Boyle εξέπληξε ευχάριστα τους κριτές του «Βρετανία έχεις ταλέντο» και κατάφερε να ακούσει καλή κουβέντα ακόμα και από τον… αυστηρό κριτή Simon Cowell. Η… συντηρητική εμφάνισή της έκανε τους κριτές να την κοιτούν με μισό μάτι, όταν όμως άκουσαν το αγγελικό της τραγούδι της παραδόθηκαν άνευ όρων.

Όπως άλλωστε και οι χιλιάδες θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο που έχουν εκτινάξει τις πωλήσεις του πρώτου της album σε ύψη ρεκόρ, ξεπερνώντας stars όπως η Lady Gaga και η Rihanna.

Τώρα, η ντροπαλή Σκοτσέζα, αφού κατάφερε να ξεπεράσει τα ψυχολογικά της προβλήματα από την έκθεση στα Μ.Μ.Ε., φαίνεται να απολαμβάνει τη… δόξα της και την αγάπη των φανατικών θαυμαστών της.

Περισσότεροι μάλιστα από 120 εκατ. χρήστες παγκοσμίως παρακολούθησαν την εμφάνιση της Susan στην εκπομπή «Βρετανία έχει Ταλέντο» από το YouTube, κατατάσσοντας το στην κορυφή των πιο δημοφιλών βίντεο.

Εκπομπές, τηλεοπτικά σόου, εταιρείες παραγωγής σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης καίγονται να εξασφαλίσουν μία εμφάνισή της και η ίδια κάνει ότι μπορεί για να εμφανίζεται παντού. Είναι σίγουρο ότι θα είναι τα πιο ευτυχισμένα Χριστούγεννα της ζωής της, με τους θαυμαστές της να αποτελούν πλέον την οικογένεια που δεν έχει.

Πηγή: www.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: