Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ''ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ''!!!!!!!



ΔΕ Η επίσκεψη του Τζώρτζη στο νοσοκομείο δημιουργεί μεγάλη ένταση στη σχέση του Στέφανου και της Ελπίδας. Την ίδια ώρα, η Ξένια με πολύ ύπουλο τρόπο και χωρίς να την υποψιαστεί κανένας χειραγωγεί και τους δύο, με αποτέλεσμα τα πράγματα να γίνουν ακόμα χειρότερα. Παράλληλα, η Κάτια συλλαμβάνει τον Στάθη σε μια προσωπική στιγμή και δυσαρεστείται σε μεγάλο βαθμό. Στο μεταξύ, η Ντορίτα και η Μαίρη ετοιμάζουν πάρτι για τους αρραβώνες. Η Τόνια προτρέπει τον Φάνη να κάνει μια κίνηση προσέγγισης προς τον πατέρα του.
ΤΡ Ο Στέφανος βρίσκει τον Τζώρτζη για να ζητήσει εξηγήσεις και να λύσουν τις διαφορές τους χειροδικώντας. Εκείνος τον πείθει ότι η Ελπίδα κορόιδεψε και τους δύο και πως και οι δύο έχουν λόγο να την απεχθάνονται και να τη μισούν. Η Κάτια προσεγγίζει την Τόνια και της προσφέρει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, με σκοπό να τη χωρίσει απ' τον Φάνη. Στο μεταξύ, η Ελπίδα προκαλεί τη συμπάθεια και το ενδιαφέρον του Χάρη, ο οποίος την πλησιάζει με απώτερο σκοπό να τη γνωρίσει καλύτερα.
ΤΕ Ο Στέφανος, πεπεισμένος πλέον ότι η Ελπίδα τον απατά με τον Τζώρτζη, πληγώνεται έντονα και οργίζεται. Έτσι, μιλάει άσχημα στην Ελπίδα και της συμπεριφέρεται με το χειρότερο δυνατό τρόπο, τερματίζοντας οριστικά και αμετάκλητα τη σχέση τους. Η Κάτια, ταραγμένη, μιλάει στην Έλενα για τη συνάντησή της με την Τόνια, ενώ η Αμάντα πηγαίνει στο σπίτι της Βιβής για να την αντιμετωπίσει τετατέτ και να ξεκαθαρίσει μαζί της όσα τη βασανίζουν και την ταλαιπωρούν.
ΠΕ Η Ελπίδα δεν μπορεί να συνέλθει απ' το χωρισμό της απ' τον Στέφανο και εκμυστηρεύεται την απόγνωσή της στην Ξένια, η οποία προθυμοποιείται να τη βοηθήσει, αλλά για δικό της όφελος. Η Ξένια συγκρούεται με τη Βάσω, που τη θεωρεί μονίμως απούσα και απόμακρη. Ο Μάνος αποφασίζει να πάρει πρωτοβουλίες και να αντιμετωπίσει τον κόσμο ξανά. Την ίδια ώρα, η Ξένια επιβεβαιώνει στον Στέφανο ότι ο Τζώρτζης και η Ελπίδα είναι εραστές, διαλύοντας έτσι και την τελευταία πιθανότητα της Ελπίδας να τα ξαναβρεί μαζί του.
ΠΑ Ο Νικόλας και η Ντορίτα αποφασίζουν να παρέμβουν δραστικά και χωρίς να χρονοτριβούν για να αποτρέψουν τον επικείμενο χωρισμό της Ελπίδας απ' τον Στέφανο. Για το λόγο αυτό πιέζουν με τη βία τον Τζώρτζη να πει όλη την αλήθεια που κρύβει εδώ και καιρό. Ο Νικόλας ξυλοφορτώνει τον Τζώρτζη για τη συνωμοσία που έστησε στην Ελπίδα. Η Τόνια παραδέχεται στον Φάνη ότι ο Σωτήρης θα έχει πάντα θέση στη ζωή του παιδιού της, προκαλώντας όμως τη ζήλια του Φάνη και πληγώνοντάς τον σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: