Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!!!


Αύριο Κυριακή 10 Ιανουαρίου θα φυτευτούν στην Πεντέλη, τα 250 μικρά έλατα που συνέθεταν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου Αθηναίων στην Πλατεία Συντάγματος. Προχθές το δέντρο ξεστήθηκε και μεταφέρθηκαν τα έλατα στην περιοχή της Πεντέλης. Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, μεταξύ άλλων, τόνισε:
«Σήμερα, τα δεντράκια φορτώνονται σε φορτηγά, και σε συνεργασία με τον Δήμαρχο της Πεντέλης και τον ΣΚΑΙ, την Κυριακή, θα φυτευτούν σε ένα κομμάτι της Πεντέλης που είχε πληγεί από τις τελευταίες πυρκαγιές, για να συνεχίσουν τη ζωή τους, δίνοντας πράσινο και οξυγόνο στο Λεκανοπέδιο της Αττικής».
Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου, στις 10 το πρωί, στον περιβάλλοντα χώρο του Μεγάρου Δουκίσσης Πλακεντίας στην Πεντέλη, θα συγκεντρωθούν όλοι όσοι θέλουν να πάρουν μέρος σε αυτή την δεντροφύτευση που διοργανώνεται με το Σύνδεσμο για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού Όρους (ΣΠΑΠ) και με τη στήριξη του ΣΚΑΙ.
Ως σημείο συνάντησης έχει ορισθεί η πλατεία Χαραυγής στην Παλαιά Πεντέλη.
Στο χώρο της δεντροφύτευσης οι εθελοντές μπορούν να φτάσουν από τον ηλεκτρικό σταθμό του Αμαρουσίου με το λεωφορείο 446, από το σταθμό του Μετρό της Δ. Πλακεντίας με το λεωφορείο 426 και από το Χαλάνδρι με το λεωφορείο 451.

Δεν υπάρχουν σχόλια: