Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Εξελίξεις εντός εβδομάδας στον Ολυμπιακό


Η σιωπή της διοίκης της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναμένεται να λάβει τέλος εντος της εβδομάδας. Ο Σωκράτης Κόκκαλης θα πάρει τις αποφάσεις του καθώς το άσχημο κλίμα για τον Ζίκο δεν φαίνεται να αλλάζει και είναι θέμα χρόνου η αντικαταστασή του.
Το δίδυμο Μπάντοβιτς-Νινιάδη και η είσοδος του Τζόερτζεβιτς στην ομάδα δείχνει να είναι το επικρατέστερο σενάριο και πιο άμεσα υλοποιήσιμο.
Παράλληλα, φήμες από την Τουρκία φέρουν τον Φατίχ Τερίμ στο Λιμάνι, ενώ υπάρχει το σενάριο της επιστροφής (για τρίτη φορά) του Τάκη Λεμονή.
Εν τω μεταξύ ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» έχει να ασχοληθεί και με την ενίσχυση του Ολυμπιακού τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Νέρι Καστίγιο φέρεται να βρίσκεται μία… ανάσα από την επιστροφή του στην Ελλάδα, αφού εξασφάλισε τη θετική απάντηση της Σαχτάρ Ντόνετσκ να αγωνιστεί (με τη μορφή δανεισμού) για ενάμιση χρόνο στους Πειραιώτες.
Εξάλλου η «μπλε» κάρτα του Λούα Λούα έφτασε χθες μέσω ηλεκτρονικού συστήματος και σήμερα η ΕΠΟ θα μπορεί να του εκδώσει δελτίο. Σήμερα, Δευτέρα, οι παίκτες έχουν ρεπό και την τρίτη ο Μήτρογλου θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, για να διαπιστωθεί πόσο βαρύ είναι το διάστρεμμα που έχει υποστεί.
Τέλος το πρωί της Δευτέρας αναμένεται να παραδώσουν στη διοίκηση την απολογία τους οι Ντουντού και Στολτίδης. Οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να κληθούν βαρύ πρόστιμο, αφού στη διοίκηση θεωρούν ότι ευθύνες για την κατάσταση της ομάδας έχουν και οι παίκτες, ενώ ο Βραζιλιάνος και ο «Ιέρο» υπέπεσαν σε παραπτώματα
www.tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: