Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

O KAIΡΟΣ ΑΥΡΙΟ

ΠΤΩΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ


Βροχές και χιόνια θα εκδηλωθούν την Κυριακή στα κεντρικά και βόρεια ορεινά ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις έως 7 μποφόρ. Ο καιρός προβλέπεται βροχερός σχεδόν για ολόκληρη την εβδομάδα.

Πιο αναλυτικά η πρόγνωση για την Κυριακή:

Στη Δυτική Ελλάδα αναμένονται νεφώσεις, με τοπικές βροχές και στα ορεινά της βορειοδυτικής χώρας, τοπικές χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 5-6 και τοπικά 7 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς.

Στην Κεντρική και τη Βόρεια Ελλάδα προβλέπονται νεφώσεις με λίγες βροχές ενώ θα χιονίσει στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοδυτικοί 4-5 και τοπικά 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 2 έως 14 βαθμούς και στα κεντρικά από 5 έως 15.

Στην περιοχή του Αιγαίου θ' αναπτυχθούν νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες ενώ αναμένεται βροχή στο ανατολικό Αιγαίο και τις Κυκλάδες. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι 6-7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 19 βαθμούς.

Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες θα έχει η Αττική ενώ μετά το μεσημέρι αναμένεται πρόσκαιρη βροχή. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι νοτιοδυτικοί 4-5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 15 βαθμούς.

Νεφώσεις, κατά τόπους πυκνές, θα έχει η Θεσσαλονίκη, με πιθανότητα ασθενών βροχών. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί νοτιοδυτικοί 4-5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς.

Πηγή: www.megatv.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: