Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Ντέιβιντ Μπέκαμ - Γυμνός στην μπανιέρα με έναν άγνωστο άνδρα!

Μία εβδομάδα μετά το σοβαρό τραυματισμό του και την πετυχημένη εγχείρηση που έκανε στη Φινλανδία, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ συγκεντρώνει πάλι πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας: Ένα βίντεο, που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο, τον δείχνει μεταξύ άλλων να μοιράζεται την μπανιέρα του με έναν άλλον άντρα.

Το βίντεο έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση, ωστόσο οι θαυμάστριες του άσου...
... του ποδοσφαίρου πρέπει να κρατήσουν την ψυχραιμία τους, διότι πρόκειται απλά για χιουμοριστικό βίντεο για την εκπομπή του BBC «Sports Relief» που προβλήθηκε την περασμένη Παρασκευή.

Στο βίντεο ο Μπέκαμ απολαμβάνει τις φροντίδες ενός εύσωμου κυρίου. Το βίντεο ξεκινάει με το διάσημο ποδοσφαιριστή να φοράει λευκό μπουρνούζι και ασορτί πετσέτα στο κεφάλι. Δίπλα του στέκεται, με το ίδιο ντύσιμο, ένας ευτραφής άνδρας, ο οποίος του βάφει τα νύχια και του περιποιείται τα μαλλιά.

Στη συνέχεια, οι δύο άνδρες απολαμβάνουν ένα ζεστό αφρόλουτρο στην ίδια μπανιέρα. Το βίντεο κλείνει με τους δυο τους ξαπλωμένους στο κρεβάτι να παρακολουθούν σαπουνόπερα και τον Ντέιβιντ Μπέκαμ να βάζει τα κλάματα πέφτοντας στην αγκαλιά του συντρόφου του!

Δείτε το βίντεο εδώ.



yupi.gr

2 σχόλια:

pink pleasure είπε...

DAVIDDDDDDDDDDDDDDD I LOVE U LOVE U LOVE U LOVE U LOVE U LOVE U........................AKOMA K S AFTO TO"ROLO"EINAI TELEIOSSS!!!AX AX AX ATIMH VICO
MAS TON EFAGES!!!!grrrrrrrrrr
euge cranberry gia akomh mia fora!!!u rock!!xixi :P

joan είπε...

paidia eixa akousei oti htan swsias autos pou paizei sto video!!!Vevaia den einai sigouro