Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Ο «τουρίστας» της Βενετίας, Johnny Depp

Τα παιδιά του κάνουν ήδη παρέα με τα παιδιά της Angelina Jolie

Η «Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων» κρατά για 3η συνεχή εβδομάδα τα «σκήπτρα» του box-office. Μάλιστα, έκανε πρεμιέρα και στο Τόκιο πριν μερικές εβδομάδες, παρουσία του Johnny Depp και του Tim Burton. Πίσω στη Βενετία, τα γυρίσματα της ταινίας «The Tourist» συνεχίζονται πυρετωδώς, με την Angelina Jolie και τον Johnny Depp να προκαλούν την υστερία των θαυμαστών τους και να μας κάνουν να απορούμε πώς...
... μπορούν να υποδυθούν ένα ρόλο όταν τους απαθανατίζουν δεκάδες κινητά τηλέφωνα και φωτογραφικές μηχανές.

Ο 47χρονος Depp υποδύεται τον Frank Taylor, έναν Αμερικανό τουρίστα που πηγαίνει στη Βενετία για να ξεπεράσει έναν έρωτα. Η 35χρονη Angelina υποδύεται την Cara Mason, μία μάλλον επικίνδυνη γυναίκα που τον χρησιμοποιεί για να εκδικηθεί έναν δικό της, πρώην έρωτα. Κι ενώ τα media φροντίζουν να τους ακολουθούν σε κάθε τους βήμα, προσπαθώντας να «ανακαλύψουν» την ύπαρξη «φλόγας» ανάμεσά τους, εκείνοι είναι άνετοι και απόλυτα φιλικοί. Στα διαλείμματα δε, των γυρισμάτων, τα παιδιά των δύο ηθοποιών -τα 6 παιδιά της Angelina και του Brad Pitt και τα 2 παιδιά του Johnny και της Vanessa Paradis- παίζουν μαζί! Δημοσίευμα ανέφερε ότι συναντήθηκαν στο σπίτι που έχει ο Depp στη Βενετία.

Επίσης, επειδή το όνομα του ηθοποιού δεν σταματά να απασχολεί τα media, πληροφορίες αναφέρουν ότι στην τέταρτη συνέχεια των «Πειρατών της Καραϊβικής», η Penelope Cruz θα υποδυθεί την ερωμένη του πειρατή Jack Sparrow!

msn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: