Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Twilight: Έκλειψη - Δείτε το τρέιλερ της νέας ταινίας!

Η ημερομηνία εξόδου της τρίτης ταινίας του «Twilight Saga», της «Έκλειψης», δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα. Ωστόσο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι, αφού στην Αμερική θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη Ιουνίου. Μέχρι στιγμής, τα μόνα στοιχεία που είχαμε στη διάθεσή μας για την ταινία ήταν μια μοναδική φωτογραφία από τα γυρίσματα, καθώς και...
...η επίσημη αφίσα της.

Στον επίλογο της "Νέας Σελήνης" του Twilight Saga, ο Έντουαρντ (Ρόμπερτ Πάτινσον) ζητά από τη Μπέλα (Κρίστεν Στιούαρτ) να τον παντρευτεί, αφήνοντας τους φαν να αγωνιούν για το εάν εντέλει εκείνη αποδέχεται ή, όχι την πρόταση του απέθαντου αγαπημένου της.

Πριν από λίγα λεπτά κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο το πρώτο επίσημο τρέιλερ της τρίτης συνέχειας του «Λυκόφως», το οποίο παρέχει μια πρώτη ματιά στο τί μέλλει γενέσθαι ανάμεσα στο αντισυμβατικό αυτό ερωτευμένο ζευγάρι!



Πηγή: yupi.gr

3 σχόλια:

pink pleasure είπε...

popo...molis to eida!!!teleiooooooooooooooooooooooo!!!pragmatika to trailer ta spaei k h agwnia mas exei koryfwthei!!!ax,anypomonw na rthei ellada...please molis matheis pote vgainei stis ellhnikes aithouses perimenoume sxetiko arthraki!
Y.Γ SYGXARHTHRIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I LOVED IT!<3

Ανώνυμος είπε...

cranberry eimaste olloi rwmi se diavazoume. eheis sta heria sou olo to blog ta pas poli kala sinehise etsi
pecora nera seawolf mediakias 11

Ανώνυμος είπε...

Καλά να περνάτε παιδιά, χαιρετίσματα σε όλους!Φιλιά πολλά :D :D :D