Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Μια ντουζίνα γκολ έβαλε η Σπάρτα Ρότερνταμ της Ολλανδίας στην Άλμερ Σίτι!!!

Το σκορ της χρονιάς πέτυχε η Σπάρτα Ρότερνταμ η οποία συνέτριψε με 12-1 την Αλμέρ Σίτι για την δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας! Οκτώ γκολ πέτυχε ο Βόσκαμπ!

Αποφασισμένη...
...να επιστρέψει άμεσα στην Eredivisie, λίγους μόλις μήνες μετά τον υποβιβασμό της, φαίνεται η Σπάρτα Ρότερνταμ. Η ομάδα του μεγάλου λιμανιού της Ολλανδίας διέλυσε εντός έδρας με 12-1 την Αλμέρ Σίτι, πετυχαίνοντας από έξι γκολ σε κάθε ημίχρονο! Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Βόσκαμπ που σκόραρε οκτώ φορές, οι πέντε εκ των οποίων διαδοχικές!

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 17ο λεπτό, γεγονός που σαφέστατα έπαιξε το ρόλο του στην έκταση του σκορ. Όσο για το γκολ της τιμής, αυτό ήρθε στο 82' με τον Ρόμπερτσον και ήταν το τελευταίο στο παιχνίδι. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για την Σπάρτα, την ώρα που η Αλμέρ δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στη νικηφόρα πρεμιέρα της.

Το όνομα της Αλμέρ πιθανώς δεν λέει τίποτα στους Έλληνες, ωστόσο σε αυτή την ομάδα έχει αγωνιστεί πριν τρία χρόνια ο Γιάννης Αναστασίου, όταν ο σύλλογος ονομαζόταν Όμνιγουορλντ.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: