Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Οι πιο ακριβοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές της Bundesliga...

Η οικονομική κρίση μπορεί να έχει χτυπήσει πολλούς κλάδους σε όλη την Ευρώπη, όχι όμως και το ποδόσφαιρο… «Χρυσάφι» πέφτει στα πόδια των παικτών σε όλα τα πρωταθλήματα, με τη Bild να κάνει έρευνα και να αποδεικνύει πως η Γερμανία δεν αποτελεί εξαίρεση.


Η γνωστή εφημερίδα...
...έψαξε και βρήκε τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές και προπονητές και ποιες είναι οι απολαβές τους μηνιαίως, με τα ποσά να προκαλούν… ζάλη.

Ο παίκτης που βλέπει τον τραπεζικό του λογαριασμό να φουσκώνει περισσότερο κάθε μήνα είναι ο Φρανκ Ριμπερί, ο οποίος λαμβάνει 833 χιλιάδες ευρώ, με τον Ραούλ της Σάλκε να τον ακολουθεί με 600.000 ευρώ. Την τρίτη θέση μοιράζονται από κοινού οι Φίλιπ Λαμ (Μπαγερν Μονάχου) και Μίκαελ Μπάλακ (Μπάγερν Λεβερκούζεν) που έχουν λαμβάνειν 583 χιλιάδες ευρώ το μήνα.

Αναφορικά με τους προπονητές, δύο είναι αυτοί που ξεχωρίζουν και δεν είναι άλλοι από τους Φέλιξ Μάγκατ και Λουίς Φαν Χάαλ, με αυτόν της Σάλκε να παίρνει 458 χιλιάδες ευρώ και τον Ολλανδό των Βαυαρών να λαμβάνει 333.000 ευρώ το μήνα.

Τέλος, άξιο αναφοράς είναι πως συνολικά η Μπάγερν Μονάχου ξοδεύει 90 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο για συμβόλαια παικτών και μισθούς εργαζομένων στην ομάδα, την ώρα που η Βόλφσμπουργκ δαπανά 70εκ. και η Σάλκε 60 εκατομμύρια ευρώ.

theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: