Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Σωτήρης Νίνης: Η φιλία του με τον Cisse, ο Παναθηναϊκός και τα όνειρά του


Ο Σωτήρης Νίνης είναι ένα από τα αγαπημένα παιδιά της «πράσινης» εξέδρας. Σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τον φετινό Παναθηναϊκό......και ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να τον συγκρίνουν με κανέναν. -Ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος από πέρυσι;
«Είναι πληρέστερη η οµάδα σε όλους τους τοµείς, δεν το συζητώ! Εχει ποδοσφαιριστές παγκοσµίου κλάσεως. Η οµάδα µπορεί να παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο µε αυτό το ποιοτικό ρόστερ που διαθέτει».
-Σε ποια γραµµή είναι πιο δυνατός;
«Σε όλες τις γραµµές είναι ισχυρός, αλλά από τη µέση και κάτω είναι... φαρµάκι. Εχει παίκτες πολύ ποιοτικούς και πιστεύω ότι κέντρο και επίθεση είναι το πιο δυνατό του σηµείο».
-Φέτος ήρθαν προτάσεις για σένα στην ΠΑΕ. Ησουν έτοιµος για το µεγάλο βήµα στο εξωτερικό ή στο µέλλον θα είναι καλύτερα;
«Είναι ασφαλώς τιµητικό για µένα το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων, αλλά από την άλλη πλευρά αυτό που µε ενδιαφέρει αυτή τη στιγµή είναι ο Παναθηναϊκός. Είµαι συγκεντρωµένος µόνο στην οµάδα µου και κλείνω τα αυτιά µου! Δεν το σκέφτοµαι αν θα φύγω».
-Σε είχαν συγκρίνει παλαιότερα µε τον Λιονέλ Μέσι. Τώρα,  µετά την Εθνική το καλοκαίρι, θα τον ξαναβρείς µπροστά σου στο Τσάµπιονς Λιγκ.
«Δεν νοµίζω ότι υπάρχει σύγκριση. Πρόκειται για υπερβολή των ΜΜΕ. Ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει το δικό του στυλ, τη δική του προσωπικότητα. Δεν θέλω να µε συγκρίνουν µε κανέναν! Το µόνο που ίσως έχουµε κοινό και µας σύγκριναν, είναι λόγω της θέσης που αγωνιζόµαστε».
-Ο Παναθηναϊκός ή άλλη ελληνική οµάδα µπορεί να πετύχει κάτι µεγάλο στην Ευρώπη; Θα ήταν εφικτό ένα νέο Γουέµπλεϊ;
«Οποιαδήποτε οµάδα µπορεί να το πετύχει, αλλά τις περισσότερες πιθανότητες πιστεύω ότι έχει ο Παναθηναϊκός. Εχει αυτή την ευρωπαϊκή στόφα. Με σοβαρότητα και τύχη µπορεί να φτάσει κάποια στιγµή και σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης».
-Ποιας οµάδας ονειρεύεσαι κάποια στιγµή να φορέσεις τη φανέλα;
«Το ελκυστικότερο ποδόσφαιρο παίζουν η Μπαρτσελόνα και η Αρσεναλ. Και ποιος δεν θα ήθελε να φορέσει τη φανέλα τους;».
-Κάνετε παρέα έξω µε τον Τζιµπρίλ Σισέ. Τι χαρακτήρας είναι και πώς µπορεί να ταιριάξει ένας 29χρονος γάλλος µε έναν 20χρονο έλληνα;
«Είναι πολύ καλό παιδί ο Σισέ. Είναι πολύ προσιτός, άσχετα από το αν κάποιες φορές στο γήπεδο δείχνει διαφορετικός. Δεν είναι βεντέτα. Ταιριάζουν τα χνώτα µας πιστεύω, αλλά δεν είµαι ο µοναδικός µε τον οποίο κάνει παρέα. Ακούµε πολλή µουσική και οι δύο, αλλά ο καθένας τα δικά του κοµµάτια. Αυτός πολύ RnΒ και εγώ ελληνικά, ξένα. Διάφορες επιτυχίες».

Πηγή: Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια: