Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Νέο άλμπουμ από Iron Maiden

30 χρόνια, 80 εκατομμύρια πωλήσεις, περίπου 2000 Live εμφανίσεις, 15 studio albums. Οι Iron Maiden έχουν κερδίσει επάξια τον τίτλο του πρωταθλητή στον Heavy Metal κόσμο και όχι μόνο.

Το 15ο album των Iron Maiden "The Final Frontier" κυκλοφορεί στις 16 Αύγουστου από την EMI. Το εξώφυλλό του είναι σχεδιασμένο από τον...
...Melvyn Grant και η διάρκειά του είναι 76 λεπτά και 35 δευτερόλεπτα, περιλαμβάνοντας τα εξής 10 τραγούδια. 1) “Satellite 15…The Final Frontier” [8:40] 2) “El Dorado” [6:49] 3) “Mother of Mercy” [5:20] 4)”Coming Home” [5:52] 5) “The Alchemist” [4:29] 6) “Isle of Avalon” [9:06] 7) “Starblind” [7:48] 8) “The Talisman” [9:03] 9) “The Man Who Would Be King” [8:28] και 10) “When the Wild Wind Blows” [10:59].
Το 15ο album των Iron Maiden ηχογραφήθηκε στον μεγαλύτερο μέρος του στα ιστορικά Compass Point Studio στις Μπαχάμες (“Piece of Mind, “Powerslave”, “Somewhere In Time”) με παραγωγό τον Kevin Shirley.
Μάλιστα, το MySpace Greece σε συνεργασία με την EMI εξασφάλισε σε πανελλαδική αποκλειστικότητα το νέο video των Iron Maiden με τίτλο “The Final Frontier”. Απολαύστε το  ακόλουθο link.
Το Final Frontier κυκλοφορεί στις ακόλουθες εκδόσεις:
. Απλό cd
. Special Mission Edition CD:  Περιλαμβάνει πρόσβαση σε extra bonus υλικό όπως, σπάνιες φωτογραφίες, Wallpapers, συνέντευξη, την απαγορευμένη έκδοση του Final Frontier Video, αλλά και το μοναδικό παιχνίδι: ” MISSION II: RESCUE & REVENGE”
. Limited Edition διπλό Picture Disc βινύλιο.


ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!!!!!!! Special Limited Edition μόνο για την Ελλάδα!!!
Οι Iron Maiden προσάρμοσαν το packaging του νέου τους album ειδικά για την Emi Ελλάδος για να  διατεθεί , ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του στα δισκοπωλεία,  και  σε όλα τα σημεία διανομής τύπου σε όλη την χώρα!


Η νέα έκδοση θα περιλαμβάνει:
- Το Final Frontier σε digipack cd  και
- Έγχρωμο βιβλίο 32 σελίδων προσαρμοσμένο σύμφωνα με το original booklet του CD


Λόγω του ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου album συμπίπτει με την αργία του Δεκαπενταύγουστου, η ειδική αυτή έκδοση για την Ελλάδα θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα σημεία διανομής τύπου στις 18 Αυγούστου.
Η κανονική έκδοση,  η Special Mission έκδοση αλλά και το διπλό Limited Picture Disc βινύλιο θα  είναι διαθέσιμα σε όλα τα δισκοπωλεία.


news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: