Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Διακοφτό: Την απήγαγε για να την παντρευτεί (είχε και συνεργό)

Έναν άγνωστο –προς το παρόν- Έλληνα αναζητούν οι αστυνομικές αρχές της Αχαΐας ως συνεργό στην απαγωγή της 25χρονης κοπέλας που βρέθηκε χθες σώα, μετά από ομηρία πέντε ημερών στα χέρια... του 32χρονου κτηνοτρόφου που την απήγαγε με σκοπό να την παντρευτεί παρά την θέλησή της!


Πρόκειται για ένα πρόσωπο την ταυτότητα του οποίου δεν γνωρίζει το θύμα και οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν από το κινητό του απαγωγέα. Αυτό το κινητό ήταν που οδήγησε στα ίχνη του και, όταν...
 ...κατάλαβε πως τον πλησιάζουν, πήγε σε μια δημόσια υπηρεσία μαζί με την απαχθείσα για να την αναγκάσει να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση ότι βρίσκεται οικειοθελώς μαζί του!

Δράστης και θύμα είχαν συναντηθεί για πρώτη φορά όταν ο 32χρονος έχασε τον σκύλο του πηγαίνοντας για κυνήγι και αναζητώντας τον βρέθηκε στην περιοχή του δήμου Μεσάτιδος όπου έβοσκε τα ζώα της η κοπέλα. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και, ενώ είχαν μιλήσει μόλις μια φορά στο τηλέφωνο, την απήγαγε με σκοπό να ζήσουν μαζί! Έτσι, την οδήγησε σε μια δική του καλύβα στο Διακοφτό. Το καλό είναι ότι, σύμφωνα με την 25χρονη, δεν άσκησε βία σε βάρος της.

Freegossip.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: