Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Αιτωλοακαρνανία:Συλλήψεις για ναρκωτικά και λαθραία τσιγάρα

Ποικίλες περιπτώσεις παραβάσεων το Σαββατοκύριακο

Έναν Αλβανό υπήκοο 43 ετών, συνέλαβε χθες στις 8 το βράδυ στο Στράτο Αιτωλοακαρνανίας η Ασφάλεια Αγρινίου, καθώς οδηγούσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα τα εντοπίστηκαν στην κατοχή του λαθραία τσιγάρα, που προόριζε να τα πουλήσει. Συγκεκριμένα κατείχε πενήντα πακέτα τσιγάρα μάρκας ΄΄KARELIA SLIM΄΄, δέκα πακέτα τσιγάρα μάρκας ΄΄MARLBORO΄΄ και ένα πακέτο τσιγάρα μάρκας ΄΄ASSOS INTERNATIONAL΄΄ αλβανικής προέλευσης, τα οποία είχαν...
... εισαχθεί στην ελληνική επικράτεια, χωρίς να καταβληθούν οι αναλογούντες δασμοί.


Η δίκυκλη μοτοσυκλέτα και τα τσιγάρα κατασχέθηκαν. Ο δράστης με σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε Εισαγγελέα Πλημμελειοδικώνκών Αγρινίου.

Επίσης, χθες στις 4 το απόγευμα, στο Παναιτώλιο του Δήμου Θεστιέων από αστυνομικούς της Ομάδος ΔΙ.ΑΣ./Α.Δ. Ακαρνανίας, συνελήφθη 32χρονος έλληνας, διότι κατείχε μία νάιλον συσκευασία, που περιείχε ηρωίνη βάρους δέκα γραμμαρίων. Η Ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου.

Ακόμα, το Σάββατο το απόγευμα,στο Αγρίνιο και επί της οδού Χαριλάου – Τρικούπη, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, 40χρονος έλληνας, διότι κρατώντας ανά χείρας κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα απείλησε και εξύβρισε 25χρονο από το Πακιστάν. Το όπλο κατασχέθηκε.Ο δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

THE BEST

Δεν υπάρχουν σχόλια: