Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

''Μυστικά" στην πόλη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Θυμάστε που πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει ότι δύο από τους βασικούς ήρωες των "Μυστικών της Εδέμ", η Νόρα και ο Λουκάς "αποδρούν" στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να χαρούν πια τον έρωτά τους απερίσπαστοι από όσα γίνονται; Ε,για άλλη μια φορά επαληθευτήκαμε! Παναγιώτης Πετράκης και Αντιγόνη Δρακουλάκη ταξίδεψαν όντως εκεί και έκαναν γυρίσματα που θα απολαύσουμε στην τηλεταινία η οποία θα ανοίξει τον τρίτο κύκλο της σειράς την Κυριακή 19 του μήνα...

... Έχουμε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από το ταξίδι τους αλλά και δηλώσεις τους για τα εκεί γυρίσματά τους. "Σάββατο πετάξαμε για Κωνσταντινούπολη και Δευτέρα γυρίσαμε πίσω" λέει ο Παναγιώτης. Έχοντας μαζί μας τον παραγωγό μας,Νίνο Ελματζιόγλου και το σκηνοθέτη,Γιάννη Βασιλειάδη κάναμε το πρώτο μας γύρισμα στην υπέροχη Πρίγκιπο και από την εκεί αμαξάδα,κάναμε βαρκάδα στον Βόσπορο,ενώ μας φιλοξένησε για ένα ωραίο γύρισμα μια βετεράνος ηθοποιός από την Τουρκία -το μπαλκόνι της είχε θέα στον Βόσπορο κι ήταν μαγικά".

"Ήταν μια υπέροχη απόδραση" τονίζει η Αντιγόνη. "Πήγαμε για τρεις μέρες, είχαμε αρκετό φόρτο δουλειάς με εξωτερικά αλλά και εσωτερικά γυρίσματα στο ξενοδοχείο αλλά προλάβαμε να… πάρουμε γεύση απ’τις εκεί χάρες και χαρές.Με συγκίνησε το ότι πήγα στην Αγιά Σοφιά, λάτρεψα τον Βόσπορο και την εκεί βαρκάδα, γελάσαμε πολύ στην πανέμορφη Πρίγκιπο.Ήταν μια μαγική εμπειρία που κράτησα μέσα μου με πολύ αγάπη.Ήταν ένα μεγάλο…δώρο για μας!".




TA NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια: