Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Ντένις Ρόντμαν, ο αθυρόστομος!

Ο Ντένις Ρόντμαν "έβαλε φωτιά" σε ένα πάρτι ξενοδοχείου στο Χάμπτονς Μπέις καθώς ανέβηκε σε δωμάτιο μαζί με έξι γυναίκες και περιέγραψε με κάθε πικάντικη λεπτομέρεια μέσω... μικροφώνου τί ήθελε να κάνει μαζί τους.

Τον Αύγουστο, ο παλιός άσος του NBA...
...είχε τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας υποστηρίζοντας πως έχει κάνει σεξ με πάνω από 2.000 γυναίκες, όμως φαίνεται πως εκείνη η δήλωση ήταν απλά ένα "ορεκτικό" πριν την νέα εκκεντρική του συμπεριφορά.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα "New York Post", ο άλλοτε παίκτης των Πίστονς, Μπουλς, Λέικερς, Μάβερικς και Σπερς, "ξαναχτύπησε" κατά τη διάρκεια πάρτι στο ξενοδοχείο "Hotel Indigo" του Χάμπτονς Μπέις αφού ανέβηκε σε δωμάτιο μαζί με έξι γυναίκες και άρχισε να περιγράφει τί θα τους κάνει, την ώρα που στην τσέπη του ήταν τοποθετημένο μικρόφωνο!

"Ο Ρόντμαν είχε πιει πολύ και κατευθύνθηκε σε δωμάτιο μαζί με έξι κοπέλες. Τότε, το επόμενο πράγμα που μπορούσες να ακούσεις μέσα από τα ηχεία που ήταν στην πισίνα ήταν τον Ρόντμαν να περιγράφει με κάθε σεξουαλική λεπτομέρεια ποιές ήταν οι διαθέσεις του απέναντί τους.

Οι οργανωτές τράβηξαν την πρίζα πριν ακουστούν και άλλα πιο βρώμικα λόγια",
δήλωσε στην εφημερίδα ένας από τους θαμώνες στο συγκεκριμένο πάρτι.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του Ρόντμαν, Ντάρεν Πρινς, αρκέστηκε να πει: "Δεν γνώριζε ότι υπήρχε πάνω του μικρόφωνο ανοιχτό... Ξέρω ότι είχε πιει λίγο παραπάνω".

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: