Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Γιάννης Καφάτος: Όλα όσα δεν ξέρετε για τον νέο αρχισυντάκτη του ζεύγους Λιάγκα-Σκορδά

>>> Δια χειρός Νανάς Παλαιτσάκη


Δεν ξέρω ποιος είχε ακριβώς την επιφοίτηση για τον Γιάννη, αλλά είναι εξαιρετική περίπτωση. Τον Γιάννη τον γνώρισα στον ΑΝΤ1 όταν έκανε Πειραϊκό ρεπορτάζ. Ως άνθρωπος ήταν εξαιρετικά δημιουργικός. Το ταλέντο αυτό το εντόπισε ο ΜΑΛΕΛΗΣ στον ΣΚΑΪ όπου ήρθε ο Γιάννης το 1994. Θυμάμαι λοιπόν ότι ο Σταμάτης, τότε σε μια σύσκεψη πρότεινε τον Γιάννη ως αρχισυντάκτη στην εκπομπή που παρουσίαζα τότε και λεγόταν «Πέμπτη Παρουσία» λέγοντάς μου ότι ο Καφάτος «έχει» και το ενημερωτικό και το life style. Γίναμε φίλοι και τότε ανακάλυψα τις πολλές γνώσεις που είχε στη μουσική, το πόσο του άρεσαν....
..τα καρτουνς, ο κινηματογράφος και οι δημιουργίες των νέων καλλιτεχνών.

Συμπορευθήκαμε στη δημιουργία ενός rock ραδιοφωνικού σταθμού του SKY ROCK, μαζί με τον Δημήτρη Αυγέρο, τον Γιάννη Σεμιτέκολο, τον Γιάννη Λεουνάκη και την …ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΑΡΙΦΗ, η οποία τότε σπούδαζε στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Μετά οι δρόμοι οι επαγγελματικοί με τον Γιάννη χώρισαν αλλά... αν και μπορεί πάνω στη συνεργασία να διαφωνήσαμε κάποτε (ούτε θυμάμαι για ποιους λόγους πια) χαιρόμουν που ο Καφάτος έβγαζε την δημιουργικότητά του στο διαδίκτυο, υπόθεση που «την παίζει στα δάχτυλα». Απορούσα, λοιπόν, πώς τόσα χρόνια παρέμεινε, για μένα, «εγκλωβισμένος» σε ένα απολύτως φορμαρισμένο ενημερωτικό πρόγραμμα.

Πιστεύω λοιπόν ότι τώρα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία και για το κανάλι και για τον ίδιον τον Γιάννη. Θυμάμαι επίσης ότι πάντοτε κάπνιζε «στριφτά», ξέρω ότι παίζει μουσική rock σε κλαμπάκια και μία γυναίκα πολιτικός με την οποία έχει άριστες σχέσεις είναι η Ντόρα Μπακογιάννη.
Νανά Παλαιτσάκη
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: