Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Οι ποδοσφαιρικοί κροίσοι της ασφάλτου!

Το αυτοκίνητο λένε αντικατοπτρίζει ένα κομμάτι του χαρακτήρα του ανθρώπου. Το ίδιο ισχύει και για τους ποδοσφαιριστές, μόνο που εδώ...
...ισχύει πως όσο πιο ακριβό είναι το αμάξι, τόσο πιο καλός είναι και ο παίκτης.

Είσαι οδηγός -όχι απλά ένας οδηγός, αλλά Έλληνας οδηγός- και εκεί που πηγαίνεις στους γνωστούς ελληνικούς δρόμους αποφασίζεις να κάνεις μια παρακινδυνευμένη προσπέραση. Για κακή σου τύχη πέφτεις πάνω στο αμάξι του Σισέ, όπως συνέβη πριν λίγες ημέρες σε έναν "άτυχο" άνδρα, και περιμένεις την... λυπητερή.

Θα μπορούσες να φανταστείς ότι η ζημιά θα μπορούσε να αγγίζει ακόμα και τις 50.000 Ευρώ; Αν πέσεις πάνω στον Σισέ και κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές τότε η απάντηση είναι ναι!

Το Sport24.gr παρουσιάζει τους πιο γνωστούς αστέρες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και τα.. φτωχικά αυτοκίνητα τους.

Ανελκά για λίγους και Σισέ ο ζημιάρης

Οι Γάλλοι της παρέας είναι πολλοί και με ακριβά γούστα. Πρώτος στην λίστα μας είναι ο επιθετικός της Τσέλσι Νικολά Ανελκά, ο οποίος έχει στη διάθεση του μια Ferrari Superamerica. Στην πιάτσα κυκλοφορούν μόλις 559 τέτοια κομμάτια, γεγονός που κάνει την αξία της ακόμα μεγαλύτερη (πλησιάζει τα 275.000 Ευρώ).

Ο Γκαλάς έφτασε μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό. Αν ερχόταν, μαζί με τον Σισέ θα έκαναν ένα ακριβό δίδυμο, αφού ο 33χρονος άσος οδηγάει μια Ferrari F430, ενώ ο επιθετικός του "τριφυλλιού" συνήθως (και λέμε συνήθως γιατί έχει πολλά αυτοκίνητα) οδηγάει μια Bentley αξίας 300.000 Ευρώ!

Πιο φθηνός είναι ο Σίντεϊ Γκοβού, αφού οδηγάει ένα Audi S3 αξίας 55.000 Ευρώ... Τσάμπα δηλαδή...

Επιμένει γερμανικά ο Μέσι και ο Μίδας Κριστιάνο Ρονάλντο!



Για τους δυο ποδοσφαιριστές γίνεται "σκοτωμός" για το ποιος είναι ο κορυφαίος στον κόσμο. Όσον αφορά τα αυτοκίνητα πάντως, ο Πορτογάλος άσος είναι με διαφορά (αρκετών Ευρώ) πολύ μπροστά. Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης έχει στην κατοχή του το πιο ακριβό αμάξι του κόσμου, αξίας 1.2 εκ. Ευρώ!!

Μιλάμε φυσικά για την Bugatti Veyron την οποία βλέπετε και στην φωτογραφία από πάνω. Ο Λέονελ Μέσι από την πλευρά του δεν φαίνεται να συγκινείται με τα αμάξια, αφού έχει ένα Audi Q7.

Τι λίστα συμπληρώνουν οι Ντιούφ ( Cadillac Escalade 4x4 ingot - 150.000 Ευρώ), Φρανκ Ριμπερί ( Audi S6 - 90.000 Ευρώ), όπως και ο Τιερί Ανρί που έχει τόσα πολλά αυτοκίνητα που στην κυριολεξία δεν ξέρει που να τα βάλει, αφού ψάχνει μέρος χωρητικότητας 420 τετραγωνικών μέτρων στην Αμερική για να τα αποθηκεύσει.

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: