Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Έκρυβαν ναρκωτικά σε τενεκέδες από λάδι!!!

>>> Τους οποίους είχαν θάψει στην αυλή του σπιτιού!
Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, συνελήφθησαν, χθες στις 15:00, ένας 32χρονος και ένας 22χρονος, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην οικία τους, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν στην κατοχή τους και συγκεκριμένα θαμμένα στην αυλή τους, περίπου 1 μέτρο κάτω από το χώμα, μέσα σε μεταλλικά δοχεία, τέσσερις πλαστικές συσκευασίες, που περιείχαν φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, βάρους 997...
...γραμμαρίων, 740 γραμμαρίων, 975 γραμμαρίων και 745 γραμμαρίων αντίστοιχα.
Επίσης βρέθηκαν στην αυλή, κρυμμένες σε θάμνο και τυλιγμένες με αλουμινόχαρτο, μέσα σε πλαστικό κουτί, 15 συσκευασίες με αποσπάσματα κάνναβης, συνολικού βάρους 257 γραμμαρίων.
Ακόμα εντός της οικίας, βρέθηκαν 18 δισκία «Lonarid Ν» χωρίς ιατρική συνταγή, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 1.360 ευρώ.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. όχημα του 32χρονου, εντοπίστηκε επίσης, ένα μεταλικό κουτί, που περιείχε φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 2,5 γραμμαρίων και μία αστυνομική πτυσσόμενη ράβδος.
Απο το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες, το χρηματικό ποσό, η αστυνομική ράβδος καθώς και η ηλεκτρονική ζυγαριά.
lesvosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: