Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Δεν ζητάω πολλά για να μην πάρω τον mpoulo

Πώς λέγεται το πρωινό του Alpha τα Σαββατοκύριακα, «Μες στην καλή χαρά»…; Έ, άνετα μπορεί να φτιάξει κι ο Ant1 ένα με την Θρασκιά. Τους βρήκαμε τον τίτλο. «Μες στην υπερβολή» με τη Ράνια κελεπούρι-Θρασκιά!


Άλλη φαγούρα δεν είχαμε

Sorry βρε guys μου να το δούμε το θέμα με όλη τη συμπάθεια, έκρηξη ανεργίας έχουμε, δύσκολοι καιροί και για τους τηλεοπτικούς σταρ, μωρέ να χαμπαριάσουμε και την καψούρα-καούρα-εξάρτηση με το γυαλί. Αλλά κάθε 5 λεπτά today να μας πετά το woman σπόντες κι υπονοούμενα για το επόμενο της βήμα στην TV κι αν… finally θα την αξιοποιήσει το channel; Δηλαδή για όνομα!

Πλημμυρίσαμε από χαρά

Τι νομίζει άλλο καημό δεν έχει το κοινό; Αφού ξεκίνησε το -tainment με την συγκίνηση και τους αποχαιρετισμούς (καλέ σιγά 3 μήνες έκανες εκπομπή) στο end μας πέταξε ένα «θα ξαναβρεθούμε σύντομα – κι αυτό είναι το πιο...
 ...ευχάριστο που έχω να σας πω σήμερα»… Γιούχου γιούχου, δώσε μας λίγο χρόνο τώρα να σκαρφαλώσουμε και στον πολυέλαιο!

Χθες ήρθε και η δικαίωση
Anyway, ακόμα και αυτός ο αχταρμάς δεν είναι ικανός να επισκιάσει την unique… απόλυτη… the one and only ! ατακάρα που πέταξε το μπουμπούκι στον αέρα του Elatte. Αυτό το «so don’t ask too much because you gonna get the mpoulos» ανήκει στους θησαυρούς της τηλεόρασης!

Το απόλυτο κιτς ξανθό

Και μετά γίνεται όλος αυτός ο ντόρος για το ξανθό της Σκορδά και αναγκάζεται το woman όπως διαβάσαμε στο ΘΕΜΑ, να κυκλοφορεί με την καπελαδούρα. Καλέ την ντεκαπάζ πλατίνα που βγήκε χθες βράδυ στο δελτίο των 8 και ακτινοβοληθήκαμε δεν την έχετε δει; Ειρήνη Ανδρουλάκη λέγεται!

Και αν τον ρωτήσεις, τίποτα δεν είναι στην αρμοδιότητα του

Ο δε Νικήτας Κακλαμάνης πάντως που ήταν today στο Elatte ευχήθηκε να’ναι η Θρασκιά «εδώ» του χρόνου και ο ίδιος λέει, να της κάνει ποδαρικό… Καλά αυτός να φτιάξει καμιά Αθήνα που μποχίζει από μακριά δεν λέει παρά παίρνει σβάρνα παραμάζωμα τα celebrities!

Πού είμαστε στην Κίνα;

Θα παραβλέψουμε τον almost παιδικό – εκνευριστικό (με τις διακοπές των songs και τα χαχανητά) σχολιασμό του Ant1 για την χθεσινή πρώτη βραδιά του Eurovoice και θα σταθούμε μόνο στη λογοκρισία του πράγματος. Όσοι τουλάχιστον δεν ήξεραν αγγλικά δεν μπορούσαν να ακούσουν τις σπόντες του παρουσιάστή για την παραγωγή του διαγωνισμού και το «terrible greek smoking machine». Congratulations!

Enimerosi24.gr

1 σχόλιο:

pink pleasure είπε...

xaxaxaxaxa polu kalo!!;P:P:P