Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης για το Top Chef και την Αθηνά Οικονομάκου

Σε συνέντευξη του στο κυπριακό περιοδικό «Το Περιοδικό», ο Παναγιώτης Μπουγιούρης μίλησε για τη νέα του συνεργασία με το κανάλι Sigma στη σειρά ''Σε φόντο κόκκινο'', τις γυναίκες που του χρεώνουν και πολλά άλλα.
Για το Σε Φόντο Κόκκινο: «Ξεκίνησε πολύ όμορφα αυτή η συνεργασία και θέλω να πιστεύω ότι στην πορεία θα έχει και όλα τα στοιχεία που έχουν να κάνουν με μια καλλιτεχνική δουλειά. Με ικανοποίησαν πάρα πολλά πράγματα και σε θέμα σκηνοθεσίας και σε θέμα σεναρίου».
Για το Top chef: «Η αλήθεια είναι ότι μου το έχουν προτείνει. Ρώτησα τι προφίλ θέλουν να έχουν στη συγκεκριμένη εκπομπή να δω αν ταιριάζω και εγώ και το συζητάμε. Δεν είμαι σίγουρος αν...
...προλαβαίνω και εάν θέλω να ασχοληθώ με κάτι τέτοιο».
Για τις κοπέλες που του χρέωσαν και με ποιες ήταν στα αλήθεια: «Από τη μια μεριά δεν θέλω να απομυθοποιήσω το προφίλ που αρέσει στα Μέσα να προβάλλουν για μένα  αλλά πολύ φοβάμαι ότι η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Ελάχιστα έως καθόλου από αυτά που κυκλοφορούν έχουν αληθινή βάση»
Για την Αθηνά Οικονομάκου: «Για την Αθηνά θα σου πω ότι την αγαπώ πάρα πολύ και όντως υπήρξε μια έντονη αμοιβαία έλξη. Προς το παρών μόνο αυτό μπορώ να σου πω». 
showbiz.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια: