Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Έκανε σεξ με 13 συμφοιτητές της και τους έδωσε «στεγνά» ... βαθμολογώντας τους στο Διαδίκτυο

>>>Ονόμασε τη λίστα της FUCK LIST
Μία Αμερικανίδα φοιτήτρια έκανε μία εργασία αναφέροντας τις σεξουαλικές της εμπειρίες που είχε με τους συμφοιτητές της και έκανε το λάθος να την στείλει  με e-mail σε τρεις φίλες της. Όπως ήταν φυσικό, η ανάλυση που έκανε στο PowerPoint έκανε το γύρο του Πανεπιστημίου σε λίγες ώρες και δημοσιεύτηκε από ιστοσελίδες του ίντερνετ.
Η εργασία της Κάρεν Όουεν είναι 42 (!) σελίδες και έχει ως τίτλο "F*** List" όπου συμπεριλαμβάνει...
...τα ονόματα των 13 συμφοιτητών της με τις φωτογραφίες και τις βαθμολογίες τους.

Όπως φαίνεται η Κάρεν έχει ιδιαίτερες προτιμήσεις στους αθλητές αφού στη λίστα της όλοι οι άνδρες που έκανε σεξ παίζουν στην ομάδα baseball του Πανεπιστημίου στο Duke.

Στην εργασία της, η Αμερικανίδα φοιτήτρια αναφέρει τις πικάντικες λεπτομέρειες και τους διαλόγους που είχαν κατά τη διάρκεια του σεξ. Οι βαθμολογίες της αφορούν την ομορφιά του κάθε εραστή που είχε, η παρουσία του κορμιού του, το μέγεθος του πέους του, η δημιουργικότητα και αγριότητα του στο κρεβάτι και φυσικά πόσο καλός ήταν στο σεξ.

Σε μία από τις περιγραφές της η Κάρεν θυμάται: «Δεν μπορούσα να περπατήσω την επόμενη μέρα. Δεν. Μπορούσα. Να. Περπατήσω.  Με όλο το καλό τρόπο φυσικά».

Ενώ φαίνεται πως απόλαυσε το συγκεκριμένο, κάποιοι άλλοι δεν ήταν και τόσο καλοί: «Πραγματικά δεν είναι πολύ μεγάλος και δυστυχώς δεν μεγαλώνει. Επίσης είχε μεγάλο πρόβλημα να το κρατά σε στύση...»

Παράλληλα, περιγράφει πως συναντήθηκε με ένα από τους συμφοιτητές της σε μία γεμάτη βιβλιοθήκη και του έκανε στοματικό έρωτα.

Η μία από τις 42 σελίδες της εργασίας... Ντροπιασμένη η Κάρεν διέγραψε όλα τα προφίλ που είχε σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης και έχει μετανοιώσει για ότι έχει κάνει. «Το μετανιώνω με όλη μου τη καρδιά. Δεν ήθελα να βλάψω σκόπιμα τους συμφοιτητές μου». Πλέον, η ζημιά έχει γίνει και όλοι στον κόσμο μπορουν να δουν αναλυτικά τη λίστα με τους άνδρες που έκανε σεξ και λεπτομέρειες των ερωτικών στιγμών της. Μία μέρα, αν ποτέ αποκτήσει παιδιά, θα μπορούν να δουν τι πέτυχε η μητέρα τους στο Πανεπιστήμιο: Διάλεγε αθλητές συμφοιτητές της και έγραφε έκθεση για τα κατορθώματά της.
H Κάρεν (αριστερά) ποζάρει με μία φίλη της.
shootandgoal.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: