Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Γνωρίστε τους πρωταγωνιστές της σειράς '' Η γενιά των 592 ευρώ''

>>> Χτυπήστε την κρίση με αγάπη και χιούμορ! 

New blood in the block! Επιτέλους, νέο αίμα…σκάει στο γυαλί μέσα από την εξαιρετικά φιλόδοξη σειρά «Η γενιά των 592 ευρώ», που θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 14 του μήνα στις 22.00. Η νέα γενιά, χάρη στους… open mind ανθρώπους του Mega, παίρνει τον λόγο και αποκτά ρόλο πρωταγωνιστικό. Η γενιά που συνήθως «καπελώνεται» αγριότατα από τους…παλιούς, ορθώνει το ανάστημά της και μέσα από την κωμωδία αναφέρεται σε όσα την απασχολούν. Και οι νέοι το γουστάρουν τρελά που αποκτούν τη δική τους σειρά - δεν είναι τυχαίο το ότι η... ...εν λόγω δουλειά έχει official group που ξεπερνά… χαλαρά τα χίλια άτομα και μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ανδρη Θεοδότου, Δημήτρης Μακαλιάς, Θοδωρής Αντωνιάδης, Κωνσταντίνος Γαβαλάς και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Νέα, ταλαντούχα παιδιά είναι οι πρωταγωνιστές της σειράς που μας τη… συστήνουν και μας υπόσχονται τα καλυτερότερα! Μπορεί να είναι «άγνωστοι» ακόμα, αλλά τους εμπιστεύεται το Mega και έχουν δώσει εξαιρετικά δείγματα δουλειάς και στο γυαλί και στο σανίδι.


Ανδρη Θεοδότου: «Πρόκειται για μια πολύ δυνατή κωμωδία χαρακτήρων και καταστάσεων που έχει γράψει με μεράκι και όρεξη ο Λάμπρος Φισφής. Μέσα από τη ''Γενιά των 592 ευρώ'' θα παρακολουθήσετε τις ζωές πέντε νέων ανθρώπων, δύο κοριτσιών και τριών αγοριών, που είναι κολλητοί φίλοι, που μπλέκουν σε απίθανες - σπαρταριστές συχνά - καταστάσεις και έρχονται αντιμέτωποι με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάποιος όταν τα εισοδήματά του δεν ξεπερνούν τα 592 ευρώ. Εχουμε φτιάξει μια δυνατή παρέα και με την καθοδήγηση του ευφάνταστου Γιάννη Λαπατά ελπίζουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σε μια εποχή δύσκολη μια κωμωδία 100% έρχεται να μας ''ανεβάσει'' όλους μας, πόσο μάλιστα τη νέα γενιά, που έχει να αντιμετωπίσει ανεργία, μισθούς… πείνας - με 592 ευρώ φυσικά και δεν ζεις! - και την απόλυτη αδιαφορία της πολιτείας - για ποια παιδεία μιλάμε; Πρέπει να σκύψουν με ενδιαφέρον και προσοχή στους νέους και στα προβλήματά τους και να μην τους γυρίζουν τόσο επιδεικτικά την πλάτη. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει! Οσο για τον ρόλο μου; Παίζω την Ιωάννα Ιωάννου, Κύπρια, φανατική φίλαθλο της Ομόνοιας Λευκωσίας, που σπούδασε ψυχολογία, είναι άνεργη και κάνει περιστασιακές δουλειές για να βγάζει τα προς τα ζην, που είναι… 592 ευρώ και που έτσι που πάνε τα πράγματα τα βλέπω να γίνονται…300!».

Δημήτρης Μακαλιάς: «Και, από την άλλη, πρέπει να δοθεί πια τόπος στα νιάτα. Πρέπει να δοθεί χώρος στα νέα παιδιά, σε μας, να αρθρώσουμε τη δική μας γλώσσα, να μιλήσουμε για όσα μας απασχολούν και να δώσουμε σάρκα και οστά στα όνειρά μας. Θεωρώ πολύ σημαντική την κίνηση του Mega να στηρίξει τη νέα γενιά, κάνοντας μια σειρά γι' αυτή και με ''νέο αίμα''. Δείχνει τον δρόμο το Μεγάλο Κανάλι με την απόφασή του αυτή. Ρισκάρει σε μια δύσκολη εποχή κι αυτό σίγουρα είναι αξιέπαινο και αληθινά σημαντικό. Ok, ας μπει - επιτέλους πλέον! - και λίγο ''νέο αίμα'' στο ''σκηνικό''. Ο ρόλος που παίζω; Ο Αλέξης. Διαφημιστής σε μια εταιρεία της… κακιάς ώρας, παίρνει ελάχιστα λεφτά και θα βρεθεί απολυμένος να ψάχνει δουλειά στη…ζούγκλα της Αθήνας. Ρομαντικός, βλέπει τη ζωή μέσα από τα ροζ γυαλιά του σαν σε ταινία και είναι ερωτευμένος με μία από τις κοπέλες της παρέας, χωρίς να έχει βρει το θάρρος να της το πει ποτέ…».

Κωνσταντίνος Γαβαλάς: «Εγώ παίζω τον Χαραλάμπη, τον αιώνιο φοιτητή, που ζει με τους γονείς του, που παίρνει χαρτζιλίκι από αυτούς και από τη γιαγιά του και που είναι πολύ… μπλα-μπλας. Εχει χαρακτηριστικά του… Πίτερ Παν, όπως τονίζει και ο ευφάνταστος σεναριογράφος Λάμπρος Φισφής, που ζει και εργάζεται στην Ολλανδία και που έχει κάνει μια πολύ πρωτότυπη και φρέσκια δουλειά, η οποία θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού - πόσο δε που φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Γιάννη Λαπατά. Ναι, είναι ένα ρίσκο αυτό που παίρνει το Mega βάζοντας νέους ηθοποιούς σε μια σειρά, αλλά το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον ρίσκο σε μια εποχή που όλα είναι… προκάτ να τολμάς να δίνεις χώρο στο ''νέο αίμα''. Κι αυτό πρέπει να συμβαίνει παντού, σε όλους τους τομείς, γιατί τα νέα παιδιά είναι το αύριο του τόπου μας…».

Θοδωρής Αντωνιάδης: «Ο δικός μου ρόλος είναι αυτός του Σταύρου, ενός ιδιαίτερου - από όποια πλευρά κι αν το δει κανείς - ατόμου, μιας και είναι η διάνοια της παρέας, ένα νέο παιδί με IQ 160, που κάνει το διδακτορικό του στη σωματιδιακή φυσική! Πρόκειται για έναν ρόλο που έχω αγαπήσει πάρα πολύ, γιατί ο Σταύρος, όσο ''ιδιότυπος'' κι αν είναι σαν χαρακτήρας, με άλλη τόση τρυφερότητα του φέρεται η παρέα. Ο ίδιος δηλώνει ''παντρεμένος με την επιστήμη'' και γύρω από αυτή περιστρέφεται όλη του η ζωή. Νιώθω πανευτυχής που συμμετέχω στη σειρά, καθώς θεωρώ ότι συνδυάζει αρμονικά το άρτιο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα αλλά και μια πολύ καλή συνεργασία ανάμεσα σε εμάς τους πέντε, που έχουμε γίνει μια πολύ δεμένη παρέα. Η σειρά προβάλλεται ακριβώς στην κατάλληλη χρονική συγκυρία για να μπορεί ο κόσμος που θα τη δει να ταυτιστεί ακόμα περισσότερο. Ο Λάμπρος Φισφής μέσα από το σενάριό του μεταφέρει στο χαρτί όλο αυτό που βιώνουμε σαν κοινωνία στο πολλαπλάσιο, ωστόσο δίνεται με πολλή αισιοδοξία και πολύ χιούμορ».

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που στα τρία χρόνια που είμαι στον χώρο όχι μόνο δεν έχω μείνει χωρίς δουλειά, αλλά και λαμβάνω μέρος σε δρώμενα ουσίας, όπως πιστεύω ότι είναι η σειρά μας. Υποδύομαι την Κατερίνα, ένα κορίτσι που έμεινε 7 χρόνια στο εξωτερικό, έχει ένα πρώτο πτυχίο από την Οξφόρδη, ένα από το Χάρβαρντ και, όταν γυρίζει στην Ελλάδα γεμάτη αυτοπεποίθηση και ορμή για να ασκήσει το επάγγελμα του δικηγόρου, προσγειώνεται λίγο ανώμαλα στην εγχώρια πραγματικότητα. Ερχεται αντιμέτωπη με τη γραφειοκρατία, το ''μέσο'' που υπάρχει παντού και κανονίζει τα πάντα και, από εκεί που είχε όνειρα και φιλοδοξίες για την καριέρα της, καταλήγει να φτιάχνει... καφέδες και να βγάζει φωτοτυπίες. Σταδιακά θα δούμε, όμως, ότι όλα αυτά είναι δοκιμασίες για την Κατερίνα και ότι τα πράγματα στη ζωή της θα πηγαίνουν όλο και καλύτερα... Η σειρά ''αποθεώνει'' τον θεσμό της παρέας και της φιλίας, που είναι πολύ σημαντική στη ζωή μας, ενώ θίγει με πολύ γλαφυρό τρόπο αυτά που ζούμε στη σημερινή εποχή».
tvzapping

Δεν υπάρχουν σχόλια: