Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Big Brother VS Master Chef

Θέλω να τα δω και τα δύο! Αν και δεν είμαι φαν των ριάλιτι, τόσο το Big Brother όσο και το Master chef έχουν ενδιαφέρον, για διαφορετικούς λόγους το καθένα. 
Καταρχήν και τα δυο, μας καλωσορίζουν στο ξεκίνημα της χειμερινής prime time ζώνης!

Όσο αφορά το Big brother, το θεωρώ βασιλιά των ριάλιτι.Ίσως απόψε να μην έχει και τόσο ενδιαφέρον, μιας και δεν θα συμβεί τίποτε παραπάνω από μια γνωριμία με τους συμμετέχοντες. Η παρουσία της Κορομηλά σίγουρα θα βοηθήσει σε νούμερα τηλεθέασης, αλλά...
...τουλάχιστον εμένα με απωθεί τηλεοπτικά. Ιδιαίτερα, όταν θέλω να επικεντρώσω το ενδιαφέρον μου στους παίκτες και γνωρίζω εκ των προτέρων ότι η Ρούλα είτε θα τους επισκιάσει, είτε θα παρεμβαίνει βλακωδώς - όπως ακριβώς έκανε στο Greek idol.
Επίσης, βάζοντας Άλφα, διαπίστωσα ότι βγήκαν από νωρίς να ψαρέψουν τηλεθεατές. Τίνος ιδέα ήταν το χρονόμετρο που μετράει αντίστροφα? Ήμαρτον! Μήπως, λέω μήπως, με τέτοια τεχνάσματα θα κάνετε και τους πραγματικούς φαν να ξενερώσουν?? 

Στην αντίπερα όχθη, κάνει πρεμιέρα το Μάστερ σεφ. Έχοντας δει εικόνες/τρέιλερ, καταφέρνει να σε προϊδεάσει για το επίπεδο παραγωγής, το στήσιμο και τις ριάλιτι διαστάσεις του. Το ότι είναι ένα ριαλιτι του Mega που μάλιστα επιλέγει να το προβάλει καθημερινά, δίνει επιπλέον πόντους στο να σε κάνει να το δεις. Είναι μεγάλο το στοίχημα και για να το πάρουν, κάτι θα ξέρουν... Ωστόσο δεν μπορώ να πω ότι η παρουσία της Μανωλίδου λειτουργεί το ίδιο θετικά. Ίσως να "δουλέψει" ως προς την εμπορικότητα του παιχνιδιού, αλλά αν αρχίσει να "χώνεται" στη διαδικασία θα ξενερώσω απίστευτα... 

Τι να δεις λοιπόν? Δύσκολη επιλογή. Να το ρίξω στο ζάπινκ...δεν το συζητώ γιατί έτσι, δεν θα καταφέρω να δω κανένα. Αλλά θα μου πεις, όποιο κι αν χάσω, θα το δω αύριο το μεσημέρι!
 
perastikos 

Δεν υπάρχουν σχόλια: