Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Πρώην φίλη του Αναστόπουλου πίσω από τον ξυλοδαρμό

Μια γυναίκα από το παρελθόν του Νίκου Αναστόπουλου κρύβεται πίσω από την επίθεση κατά του θρύλου του ποδοσφαίρου. Πρόκειται για μια αλλοδαπή, συγκεκριμένα Ρωσοπόντια που είχε σχέση επιδερμική-σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αλέξη Κούγια στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "Αξίζει να το ζεις" στο STAR- που εδώ και χρόνια θέλει να εκθέτει και να τρομοκρατεί τον 'Ελληνα τεχνικό.

Ο κύριος Κούγιας  μίλησε...
...για τη γυναίκα αυτή λέγοντας ότι ήταν μία άτυχη επιλογή του Νίκου Αναστόπουλου, που παραμένει ελεύθερος στα 52 χρόνια και δεν επιθυμεί να δημιουργήσει οικογένεια. Η γυναίκα που είναι ηθικός αυτουργός της επίθεσης-σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Κούγια- είχε έρθει κοντά στον προπονητή όταν εκείνος ήταν στη Θεσσαλονίκη με τον ΑΡΗ.

Ο κύριος Κούγιας διευκρίνισε ότι η κοπέλα αυτή προέρχεται από μία οικογένεια και ένα περιβάλλον κακοποιών, που έχουν επιτεθεί στον Αναστόπουλο άλλες δύο φορές στο παρελθόν. Ανάλογες επιθέσεις, αλλά πιο ήπιες είχαν εξαπολύσει και άλλοτε. Μία φορά στη Θεσσαλονίκη και μία φορά στα Ιωάννινα.

Ο γνωστός ποινικολόγος  που πιστεύει ότι η κοπέλα αυτή έχει εμμονή με τον τεχνικό του ΟΦΗ, ελπίζει ότι αυτή τη φορά τα πράγματα δυσκολεύουν για την οικογένεια της κυρίας, γιατί έκαναν το λάθος να επιτεθούν στον Νίκο Αναστόπουλο σε ένα περιβάλλον (το γνωστό καφέ Dacapo) όπου υπάρχουν κάμερες.

toblogtonkirion.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: