Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Ο Σάββας Πούμπουρας την είδε... γαμιάς !

>>> Διαβάστε το άρθρο του στο ellispoint.gr και δείτε πόσο ''πηδηχταράς'' και γκομενιάρης κυνηγός προσπαθεί να το παίξει...

Παίξε «μπαλίτσα» αγόρι μου…το χεις..!

Του Σάββα Πούμπουρα (ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ)
Θα μπορούσα να ξεκινήσω με ένα πρόλογο, σχετικά με τον πόλεμο μεταξύ ανδρών και γυναικών.
Αλλά είναι 3 το πρωί, είμαι στη δεύτερη vodka (πράγμα το όποιο μου φέρνει υπνηλία)  και πραγματικά βαριέμαι παρά πολύ να σκεφτώ τι να γράψω στην αρχή και πως να σε βάλω στο θέμα. Όποτε πριν πέσω στο κρεβάτι, θα μπω κατ'ευθειαν στο ψητό αδελφέ...
Όχι φίλε μου. Δεν φταίει η γκόμενα που δεν μπορείς να την πλησιάσεις. Εσύ της δίνεις...
...αυτή την επιλογή.. Εσύ δεν προσπαθείς να την κάνεις δική σου. Της αφιερώνεις  και ένα ''επίθετο'' και της γυρνάς την πλάτη.
Γιατί..?Είναι ψώνιο?1
Γαμώ! Γουστάρει την εμφάνιση της, την ψωνίζει με τα ρούχα της, τις γόβες της και την τσάντα μπαούλο? Για σένα το κάνει. Για να την προσέξεις. Θέλει να σε φτιάξει.
Έχει ύφος?
Οh yeah. Γουστάρει να έχει τουπέ και να μην απαντάει στον κάθε σαχλαμάρα που πετάγεται διπλά της και της πετάει 2 πα**ριες για να την ψήσει.
Πηρέ ψηλά τον αμανέ?
Γιατί όχι? Είναι καλή στη δουλεία της, βγάζει φράγκα και είναι δυναμική.
Την φοβάσαι?
Αν ναι , δεν υπάρχει λόγος να τη μειώνεις, να λες αριστερά κ δεξιά σε παρέες πως την έχει 'δει'. Πόσο απλησίαστη είναι.  Πόσο αγ****η.. (μπορεί και  να ναι στην τελική.. αλλά δεν το ξέρεις).
Ίσως πρέπει να ψάξεις τι είναι αυτό που σε ενοχλεί σε εκείνη..   
Μάλλον τίποτα.. Απλά δεν έχεις τα κότσια να την παίξεις στα ίσια.
Πολύ εγωιστής? Πολύ ανασφαλής? Ε και? Αυτά δεν είναι δικά της προβλήματα αλλά δικά σου.
Βρες τα με τον εαυτό σου, γιατί αλλιώς σε βλέπω να συνεχίζεις να βγαίνεις με τους κολλητούς σου (και μόνο) , για παρά πολύ καιρό ακόμα.
Σε φαντάζομαι να κάθεσαι στην άκρη του μπαρ, χαζεύοντας τον ''κυνηγό''… Συνήθως τον κράζεις, επειδή τα λέει ωραία  σε μια γυναίκα που εσύ δεν έχεις αρπάξει την ευκαιρία να τα πεις, (γαμώτο, πως το καταφέρνει). Σε χαλάει λίγο… Γιατί αυτός κ’ όχι εσύ?
Το πιο πιθανό είναι να ξυπνήσει με παρέα το3 επόμενο πρωί, ή να έχει γνωρίσει τη γυναίκα της ζωής του... Μπορεί και τίποτα από τα δυο.. Σημασία έχει ότι προσπάθησε και πέρασε ένα υπέροχο βράδυ φλερτάροντας και χαμογελώντας.
Κι όμως..Δεν έχει τίποτα παραπάνω από σένα…
Δεν θέλω να σκεφτώ ότι χάνονται οι κυνηγοί... Οι κύριοι... Αυτοί που δεν θα "μασήσουν" πουθενά, και θα τα δώσουν όλα γι' αυτή που γουστάρουν... Για γκόμενα, για να τη π***. Για οτιδήποτε!
Ότι κι αν κάνεις, κάντο με θάρρος και όχι με μαγκωμένα  βήματα τύπου «είναι κρύο το νερό και μπαίνω σιγά - σιγά μην κρυώσει η κοιλίτσα...»
Anyway...
Μη μασάς .. Δεν έχει τελειώσει τίποτα2 ακόμα... Σίγουρα το χεις, απλά είναι κρυμμένο μέσα σου. Πρέπει με κάποιο τρόπο να το εξωτερικεύσεις.
Θα συνεχίσω μαζί σου την κουβέντα σύντομα… Θα το βρούμε!
p.s.: μην πέσεις να με φας. δεν παίρνω το μέρος της γυναικάς... Πίστεψε με θα υπάρξει αντίστοιχο άρθρο και για εκείνη…
Πάω για ύπνο…
Σάββας Πούμπουρας

2 σχόλια:

pink pleasure είπε...

ela mwre...edaxei den xetrelathika kiolas me to arthro tou alla einai tou pouboura(aaaxxx) k mou nai arketo!<3 xixixixi xD egw katalava oti mallon prospathise na to paixei asteios,na tou dwsei ena pio xioumoristiko tono k mallon na plhsiasei ton adra-"filo"-anagnwsth gi ayto ki oi toses ekfraseis...padws meta ap AYTO KATALHGW STO SYBERASMA:TON PRITIMW SA PAROUSIASTH!!!:) :p

Ανώνυμος είπε...

Pink Pleasure, τo ήξερα ότι θα έβλεπα σχόλιό σου στην ανάρτηση με τον Πούμπουρα!!!!