Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΟΚτσήδικη τρέλα στο "Καμπ Νου"!

Το δικό τους... σόου έδωσαν την Τετάρτη (20/10) στο "Καμπ Νου" οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Αρκετοί οπαδοί του "Δικεφάλου" πήγαν στο γήπεδο της Μπαρτσελόνα, προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με την Κοπεγχάγη. Σήκωσαν πανό με το έμβλημα της αγαπημένης τους ομάδας, φώναξαν συνθήματα και με την "τρέλα" τους τράβηξαν πάνω τους τα βλέμματα των Καταλανών, που προσπαθούσαν να καταλάβουν περί τίνος πρόκειται...


Στην Ισπανία βρίσκονται αυτές τις ημέρες...
... πάνω από χίλιοι φίλοι του ΠΑΟΚ, που αναμένεται να βρεθούν το βράδυ της Πέμπτης (21/10) στο "Μαδριγάλ", για να ενισχύσουν την αγαπημένη τους ομάδα κόντρα στη Βιγιαρεάλ. Αρκετοί εξ αυτών, μάλιστα, φρόντισαν να συνδυάσουν την παρουσία τους στην ιβηρική χερσόνησο με μία επίσκεψη στη Βαρκελώνη, που αποτελεί έναν από τους κυριότερους τουριστικούς προορισμούς στην Ευρώπη.

Το βράδυ της Τετάρτης, λοιπόν, άδραξαν την ευκαιρία και -παρέες παρέες- πήγαν στο "Καμπ Νου", όπου η Μπάρτσα αντιμετώπιζε την Κοπεγχάγη, για το Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα, υπολογίζεται ότι στο γήπεδο βρίσκονταν διάσπαρτοι 400-500 ΠΑΟΚτσήδες. Το πόσο πολλοί ήταν, το αντιλήφθηκαν και οι ίδιοι μετά το τέλος του αγώνα, όταν είχαν αποχωρήσει οι Καταλανοί και είχαν μείνει μόνο οι Έλληνες, για να βγάλουν φωτογραφίες.

Πανό και συνθήματα

Νωρίτερα, βεβαίως, είχαν φροντίσει να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Κάποια στιγμή, μία παρέα σήκωσε ένα πανό, που έγραφε "PAOK Saloniκa" και είχε έναν Δικέφαλο στη μέση. Όταν το αντιλήφθηκαν οι Καταλανοί security, τους ζήτησαν να το κατεβάσουν. Η... ασπρόμαυρη τρέλα, ωστόσο, δεν περιορίστηκε εκεί, αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που οι οπαδοί του ΠΑΟΚ φώναξαν συνθήματα της ομάδας τους.

Μάλιστα, με τη λήξη του αγώνα, όταν οι Καταλανοί άρχισαν να αποχωρούν και οι ΠΑΟΚτσήδες να αντιλαμβάνονται ότι στις κερκίδες υπήρχαν πολλοί ακόμη συνοπαδοί τους, άρχισαν να "ανταλλάσσουν" συνθήματα, αφήνοντας άφωνους τους φίλους της Μπαρτσελόνα που είχαν απομείνει στις κερκίδες...

olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: