Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Ο Σταύρος Μονεμβασιώτης συμπαρουσιαστής της Ελένης Μενεγάκη;

Μετά την ένταξη του δημοσιογράφου Τάσου Τεργιάκη στην ομάδα του «Καφέ με την Ελένη», προκειμένου να αναλάβει το κομμάτι της επικαιρότητας, όλα δείχνουν πως η Ελένη Μενεγάκη επιθυμεί να δώσει ακόμα περισσότερη έμφαση στην ενημέρωση.
 Έτσι, καλεσμένος της εκπομπής το πρωί της Παρασκευής ήταν ο Σταύρος Μονεμβασιώτης, ο οποίος υπήρξε μέχρι πρόσφατα οικονομικός συντάκτης του ΑΝΤ1 και παρουσιαστής δελτίων ειδήσεων του σταθμού. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πολύ Μπλα Μπλα», ο γνωστός δημοσιογράφος δεν ήταν απλά ένας καλεσμένος του «Καφέ με την Ελένη», αλλά και πιθανός μελλοντικός συνεργάτης...
...της εκπομπής
Σύμφωνα πάντα με το «Πολύ Μπλα Μπλα», όταν πριν από περίπου δύο εβδομάδες ανακοινώθηκε στον Σταύρο Μονεμβασιώτη η διακοπή της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1, οι υπεύθυνοι του «Καφέ με την Ελένη» επικοινώνησαν μαζί του ζητώντας του να κάνει ένα δοκιμαστικό στο πλευρό της 41χρονης παρουσιάστριας ώστε να δουν αν υπάρχει χημεία μεταξύ τους. Τώρα απομένει να δούμε αν ο γνωστός δημοσιογράφος θα ενταχθεί στο team του πρωινού του Alpha.
yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: